Snabb frakt och 14 dagar ångerrätt!

Cart

Språk

Valuta

Tejp isättning Stockholm

Tejp hårförlängning Stockholm

Tejp löshår är en av de populäraste hårförlängnings metoderna idag. tape passar särskilt dig som har tunna och fina hårstrån. Med Tejp löshår kan man göra en hel hårförlängning eller hårförtjockning. En hårförlängning med tejp löshår håller i ca 6-8 veckor. Vid frågor eller hjälp med bokning kan du ringa 0764159000 eller Boka hårförlängning online här

Visa som Rutnät Listvy

4 artiklar

2 3 4
per sida
Sätt fallande sortering
 1. Boka MAKEOVER Tejp Hårförlängning
  4 990,00 kr
 2. Tejp Förlängning 4-6 paket
  4 599,13 kr
 3. Tejp Förtjockning 1-3 paket
  2 599,00 kr
 4. Tejp Super Förlängning 6-8 paket
  5 999,00 kr
Visa som Rutnät Listvy

4 artiklar

2 3 4
per sida
Sätt fallande sortering

Tejp/Tape extensions

En hårförlängning med Tejp löshår ger dig ett naturligt och fylligt resultat. På grund av de platta och diskreta tejp fästena, så syns fästena knappt och tejp löshåret smälter enkelt in med ditt egna hår. Genom att köpa ett Tejp löshår av 100% äkta löshår, så kan du återanvända löshåret många gånger till din Tejp hårförlängning utan att behöva köpa nytt. Detta är ett bättre val i längden och ger dig ett vackrare resultat på din tejp hårförlängning under en längre tid. Efter 6-8 veckor behöver man flytta upp fästena igen. En hårförlängning med tejp löshår är en av de populäraste hårförlängnings metoderna, eftersom de både ger dig fyllighet, längd men även ett väldigt naturligt resultat.

Våra Tejp löshår säljs i två olika kvalitéer:

Brasilianskt Tejp löshår – Luxury Quality

Vårt Brasilianska Tejp löshår har fina, starka och naturligt glänsande hårstrån. Löshåret består av 100% äkta obehandlat löshår. Eftersom håret ursprungligen är mörkt så färgas det in för att passa just ditt hår.

Det brasilianska löshåret är ett väldigt populärt val hos kunder som vill ha löshår av högsta kvalité till din Tejp hårförlängning. Fairwithhairs Brasilianska löshår består av 100% äkta hår och har naturligt fina och starka hårstråna som inte blivit behandlade med kemikalier som teflon och kisel för att bli silkeslent och trasselfritt (även kallat Virgin hair). Håret är redan i sitt naturliga tillstånd är väldigt starkt, glänsande, mjukt och trasselfritt.

Indiskt Tejp löshår – Basic Quality

Vårt Indiska Tejp löshår är ett mjukt och glänsande löshår. Det indiska löshåret är kemiskt behandlat för att uppnå rätt kvalité, färg och stil vilket gör att det passar de allra flesta hårtyper. De äkta löshåret är rakt och får ofta ett lätt naturligt självfall efter tvätt. Det är ursprungligen mörkt och har färgats till de olika nyanser vi erbjuder för att passa just din tejp hårförlängning. 

Vi rekommenderar alltid att du innan din hårförlängning bokar tid för en kostnads fri konsultation där vi tillsammans tittar på vilket löshår som passar dina behov bäst.