Tejp isättning Stockholm

Tejp hårförlängning Stockholm, Tejp Extensions

Tejp isättning

En hårförlängning med Tejp löshår är en av de populäraste hårförlängnings metoderna idag. Hårförlängningsmetoden passar alla hårtyper, men är särskilt skonsam för dig som har tunna och fina hårstrån. Med Tejp löshår kan man göra en hel hårförlängning, men metoden fungerar även bra om du endast vill ha en hårförtjockning. Tejp metoden ger dig en väldigt naturlig förlängning eller förtjockning med väldigt platta fästen. En hårförlängning med tejp löshår håller i ca 6-8 veckor.

Vid frågor eller hjälp med bokning av hårförlängning kan du ringa 0764159000. Du kan även boka online här: Boka online

Fallande ordning
Visa som Rutnät Lista

4 artiklar

per sida
 1. Boka Tejp Isättning 50cm löshår
  3 490,00 kr
  Quickview
 2. Boka Tejp Isättning 60cm löshår
  4 190,00 kr
  Quickview
 3. Boka Borttagning + insättning tejp
  990,00 kr
  Quickview
 4. Boka MAKEOVER Tejp Hårförlängning
  4 990,00 kr
  Quickview

Dec 23 2021 Keratinbehandling

Keratinbehandling

A Closure wig of real hair gives you a natural look and the hair falls beautifully just as...

Läs mer
Jan 1 1970 Texturizer

Texturizer Behandling & Rakpermanent

A Closure wig of real hair gives you a natural look and the hair falls beautifully just as...

Läs mer
Jan 1 1970 La Weave & Trnz hårförlängning

La Weave & Trnz hårförlängningsmetod

A Closure wig of real hair gives you a natural look and the hair falls beautifully just as...

Läs mer

Tejp/Tape extensions

En hårförlängning med Tejp löshår ger dig ett naturligt och fylligt resultat. På grund av de platta och diskreta tejp fästena, så syns fästena knappt och tejp löshåret smälter enkelt in med ditt egna hår. Genom att köpa ett Tejp löshår av 100% äkta löshår, så kan du återanvända löshåret många gånger till din Tejp hårförlängning utan att behöva köpa nytt. Detta är ett bättre val i längden och ger dig ett vackrare resultat på din tejp hårförlängning under en längre tid. Efter 6-8 veckor behöver man flytta upp fästena igen. En hårförlängning med tejp löshår är en av de populäraste hårförlängnings metoderna, eftersom de både ger dig fyllighet, längd men även ett väldigt naturligt resultat.

Våra Tejp löshår säljs i två olika kvalitéer:

Brasilianskt Tejp löshår – Luxury Quality

Vårt Brasilianska Tejp löshår har fina, starka och naturligt glänsande hårstrån. Löshåret består av 100% äkta obehandlat löshår. Eftersom håret ursprungligen är mörkt så färgas det in för att passa just ditt hår.

Det brasilianska löshåret är ett väldigt populärt val hos kunder som vill ha löshår av högsta kvalité till din Tejp hårförlängning. Fairwithhairs Brasilianska löshår består av 100% äkta hår och har naturligt fina och starka hårstråna som inte blivit behandlade med kemikalier som teflon och kisel för att bli silkeslent och trasselfritt (även kallat Virgin hair). Håret är redan i sitt naturliga tillstånd är väldigt starkt, glänsande, mjukt och trasselfritt.

Indiskt Tejp löshår – Basic Quality

Vårt Indiska Tejp löshår är ett mjukt och glänsande löshår. Det indiska löshåret är kemiskt behandlat för att uppnå rätt kvalité, färg och stil vilket gör att det passar de allra flesta hårtyper. De äkta löshåret är rakt och får ofta ett lätt naturligt självfall efter tvätt. Det är ursprungligen mörkt och har färgats till de olika nyanser vi erbjuder för att passa just din tejp hårförlängning. 

Vi rekommenderar alltid att du innan din hårförlängning bokar tid för en kostnads fri konsultation där vi tillsammans tittar på vilket löshår som passar dina behov bäst.