Dreadlocks stockholm

Dreadlocks

Dreadlocks är en snygg och enkel hårstil att ta hand om. Dreads utförs på så sätt att man tvinnar det egna håret med löshår för att utforma dreads av önskad storlek. Dreads kan även göras utan löshår. Dreads håller tills man bestämmer sig för att ta ut de.

Vid frågor eller hjälp med bokning av hårförlängning kan du ringa 0764159000. Du kan även boka online här: Boka online

Vi kan inte hitta produkter som matchade urvalet.

Fair Hair growth oil

Ni har väl inte missat att vi på FairwithHair har börjat sälja något som många efterfrågat? En Hair Growth Oil! Hair growth oil är ett serum som ger näring och återfuktar hårbotten på dju

Syntetiska peruker

En syntetisk peruk är ett billigare alternativ till en peruk av äkta hår. En billig syntetisk peruk är ett passande alternativ för dig som vill variera din look till ett lägre pris. Perukna ä

Dreads/Dreadslocks

Dreadlocks är en hållbar och långvarig hårstil som kan utföras på alla hårtyper. Beroende på hårtyp kan tekniken variera, men resultatet blir detsamma. Dreadlocks behöver upprätthållas och efter ett tag behöver man tvinna utväxten. Dreads kan göras med äkta löshår och syntetiskt löshår. 

Vi rekommenderar att du kommer in till oss på konsultation innan vi utför dreads/dreadlocks, så att vi kan kolla på ditt hår och bedömma hur förlängningen kan utföras på bästa sätt.