Dreadlocks stockholm

Dreadlocks

Dreadlocks är en snygg och enkel hårstil att ta hand om. Dreads utförs på så sätt att man tvinnar det egna håret med löshår för att utforma dreads av önskad storlek. Dreads kan även göras utan löshår. Dreads håller tills man bestämmer sig för att ta ut de.

Vid frågor eller hjälp med bokning av hårförlängning kan du ringa 0764159000. Du kan även boka online här: Boka online

Vi kan inte hitta produkter som matchade urvalet.

Hollywood Clip-on Set - 230g

  Vi introducerar vårt Hollywood Clip-on Set, det perfekta löshåret att omedelbart förnya din look med!   Vårt clip on set är tillverkat av syntetiskt värmetåligt premiumhår som

Syntetisk Hair Topper - Värmetålig

Letar du efter ett sätt att få mer volym och längd till ditt natuliga hår eller täcka tunna hår? Då är vår syntetiska hair topper det du behöver! Vår värmetåliga syntethår i toppklass

Dreads/Dreadslocks

Dreadlocks är en hållbar och långvarig hårstil som kan utföras på alla hårtyper. Beroende på hårtyp kan tekniken variera, men resultatet blir detsamma. Dreadlocks behöver upprätthållas och efter ett tag behöver man tvinna utväxten. Dreads kan göras med äkta löshår och syntetiskt löshår. 

Vi rekommenderar att du kommer in till oss på konsultation innan vi utför dreads/dreadlocks, så att vi kan kolla på ditt hår och bedömma hur förlängningen kan utföras på bästa sätt.