20% RABATT

Använd kis Rabattkod i kassan

RABATTEN GÄLLER KIS HÅRVÅRD & STYLING!

* Vi har garanti på Luxury hår vid köp av Kis!

Dreadlocks stockholm

Dreadlocks

Dreadlocks är en snygg och enkel hårstil att ta hand om. Dreads utförs på så sätt att man tvinnar det egna håret med löshår för att utforma dreads av önskad storlek. Dreads kan även göras utan löshår. Dreads håller tills man bestämmer sig för att ta ut de.

Vid frågor eller hjälp med bokning av hårförlängning kan du ringa 0764159000. Du kan även boka online här: Boka online

Vi kan inte hitta produkter som matchade urvalet.

Konsultation Hårförlängning

Alla som besöker oss för första gången bör börja med att boka in en gratis konsultation. Under konsultationen kan duställa alla frågor som du har angående färger, metoder av hårförlängnin

Peruk Konsultation kostnadsfri

Behöver du peruk? Då har du kommit rätt! Vi rekommenderar att du ska du välja en peruk av äkta hår! Att köpa en peruk av äkta hår är ett bättre än en syntetisk peruk, om du vill ha ett hå

Dreads/Dreadslocks

Dreadlocks är en hållbar och långvarig hårstil som kan utföras på alla hårtyper. Beroende på hårtyp kan tekniken variera, men resultatet blir detsamma. Dreadlocks behöver upprätthållas och efter ett tag behöver man tvinna utväxten. Dreads kan göras med äkta löshår och syntetiskt löshår. 

Vi rekommenderar att du kommer in till oss på konsultation innan vi utför dreads/dreadlocks, så att vi kan kolla på ditt hår och bedömma hur förlängningen kan utföras på bästa sätt.