Snabb frakt och 14 dagar ångerrätt!

Cart

Språk

Valuta

Browlift

TillgänglighetEj i lager
SKU
Browlift

Browlift är en semipermanent behandling som framhäver dina egna bryn genom att lyfta och forma dem med hjälp av en kemisk lösning. Detta är perfekt för dig som vill snygga till dina egna bryn, då det ger dig effekten av fylligare, borstade bryn, och en lyftande look. I denna tjänst ingår även färg, vilket är perfekt för dig som eftersträvar mörkare bryn och ett lyft i ett.

0,00 kr
0
(0) Reviews

Browlift är en semi-pemanent behandling som rätar ut och lyfter dina bryn med hjälp av en kemisk lösning. Denna kemiska lösning ger hårstråna mer flexibilitet, då lösningen mjukar upp hårsäcken. Detta gör hårstråna omformbara går att flytta efter önskad form. Browlift är perfekt för dig som vill ha fylligare bryn och en mer definierad look, eller för dig som har luckor, eller är ett offer för överplockning, då Browlift gör det enkelt att täcka eventuella områden och luckor.

Först och främst kommer utföraren att tvätta dina bryn, samt brynområdet för att försäkra att området är fritt från bakterier, smink och oljor. Sedan appliceras en avslappningskräm som påbörjar en reaktion på disulfidbindningar, som håller ihop proteinkedjorna i hårstråna. Denna avslappningskräm gör hårstråna följsamma, då detta uppmjukar hårstråna. Det går att täcka brynen med lite plastfolie för att påskynda verkningsprocessen. Verkningstiden varierar, beroende på hårstrånas tjocklek. Därefter tas krämen bort, för att sedan applicera en fixerande kräm som reformerar hårstråna och dess proteinkedjor. Nu borstas även håret i sin önskade position. När fixeringskrämen fått verka, tas den bort för att sedan applicera en fuktgivande essen, samt en keratinbalsambehandling. Det är även möjligt att färga brynen, om det önskas. Efter behandlingen kommer brynen att ha en “wet look” som sedan försvinner efter tvätt. Du kan enkelt återskapa looken med serum, eller ögonbrynsgel. Hela behandlingen tar 30 – 40 min.

Denna behandling håller i upp till 4 - 8 veckor beroende på efterbehandling, tillväxtcykel och ålder.

Att tänka på innan besöket:

  • Gör INTE Browlift om har sår, skadad hud, eksem m.m.
  • Undvik syror (AHA), retinol, samt andra exfolierande produkter minst 48h innan behandling, då detta kan orsaka en oönskad hudreaktion när den kommer i kontakt med den kemiska lamineringslösningen.
  • Undvik att vaxa, pincera och tråda brynen innan behandling.
  • Meddela allergier, om du har ultrakänslig hud, samt om du tidigare har regerat på hårfärgningsmedel.
  • Om du precis gjort microblading eller annan tatuering, rekommenderar vi att vänta ca. 6-8 veckor innan du gör Browlift.

Att tänka på efter besöket:

Vad du gör efter behandlingen är betydelsefull, då det tar tid för behandlingen att sätta sig och få sin optimala verkan. Följ därför alltid utförarens skötselinstruktioner. Du kommer att få information och riktlinjer om underhåll från din terapeut. Om detta inte följs, finns det en risk att hållbarheten försämras. Några generella riktlinjer är:

  • Undvik att blöta ögonbrynen 24h efter behandling.
  • Undvik att röra dina ögonbryn 24h efter behandling.
  • Undvik smink 24h efter behandling.
  • Unvdik hög värme, solarium, direktsolljus, bastu m.m. 48h efter behandling.
  • Återfukta brynområdet med återfuktande kräm eller olja.

Välkommen till oss för Browlift!

Mer information
Price 0,00 kr
Färg Färg
Längd Onesize
Leverans Frakt 2-5 dagar
Kvalité & Hållbarhet Beror på användning
Garanti Hög kvalité
Tax Class Taxable Goods
Redirect to Product Page Nej
Allow On Facebook Shop Nej

Kundrecensioner

@Fairwithhair Instagram

Följ oss för att se vårt arbete och produkter!