Boka Små Rastaflätor

Boka Små Rastaflätor 2 5 5 1

Rastaflätor passar dig som vill ha en snygg, lättskött frisyr som håller i upp till 2-3 månader beroende på skötsel. Denna metod innebär att vi flätar in ditt hår i många, små, smala flätor. När vi flätar, förlänger vi vanligtvis flätorna med syntetiskt hår för att tillföra mer volym och stadga. Eftersom vi använder syntetiskt hår, så har du möjlighet att själv välja färg på dina flätor. Vi erbjuder även olika storlekar på flätorna, beroende på vad du önskar. I just denna tjänst ingår Små Rastaflätor och syntetiskt hår i valfri färg. 

Boka dina Små rastaflätor genom att ringa 0764159000 eller genom att boka online här: Boka direkt

 

 

 

4 500,00 kr
I LAGER, SNABB LEVERANS!
SKU
Boka-Små-flator

Rastaflätor passar dig som vill ha en snygg, lättskött frisyr som håller i upp till 2-3 månader, beroende på skötsel. Denna metod innebär att vi flätar in ditt hår i många, små, smala flätor. När vi flätar, förlänger vi vanligtvis flätorna med syntetiskt hår för att tillföra mer volym och stadga. Eftersom vi använder syntetiskt hår, så har du möjlighet att själv bestämma färg, längd, fiberhår och tjocklek på dina flätor (short braids, front braids, long braids). Själva flätningstiden varierar mellan 6-7 timmar, beroende på flätornas längd och tjocklek. I just denna tjänst ingår Små Rastaflätor och syntetiskt hår i valfri färg. 


Det är en fördel att sova med en sovmössa eller sjalett på huvudet för att dina flätor ska hålla sig fina under en längre tid.


I denna tjänst ingår:
- Små Rastaflätor.
- Syntetiskt löshår i valfri färg.

Att tänka på inför besöket:
- Kom med nytvättat hår, endast tvättat med schampo.

Avbokning:
- Senast 24 timmar innan avsedd tid, därefter debiteras 50% oavsett anledning.
- Avbokning sker via samtal under våra öppetider eller via avbokningslänk.

Välkommen till oss på Fairwithhair!

Mer information
Färg Färg
Längd Onesize
Leverans Frakt 2-5 dagar
Kvalité & Hållbarhet Beror på användning
Garanti Hög kvalité

Så här tar du hand om dina flätor på bästa sätt!

När flätor är nygjorda så är de stela. Under hela perioden man har flätor ska man försöka se till att flätorna förbli hårda, eftersom det ökar hållbarheten. Detta görs enklast genom att ha på mousse och eller hårspray i mellanåt och efter varje gång man har tvättat håret. I hårbotten kan man massera i lite arganolja för att inte få torr hårbotten.

 

Hur ofta tvättar man flätor?
Vi rekommendera att man tvättar sina flätor 1-2 gånger i veckan. Det räcker att tvätta flätorna med vatten. Man kan ha i lite schampo, men då är det viktigt att man sköljer ur schampot noggrant så att det inte fastnar i fästena. När man har flätor bör man inte använda inpackning eller balsam. När man tar tvättat håret ska man alltid torka håret med en hårfön direkt efter.

 

Hur sover man med flätorna?
När man ska sova så flätar man ihop alla flätor till en stor fläta, vi rekommenderar att man sover med ett brett hårband eller sovmössa. Genom att skydda flätorna från att de gnuggar mot varandra så håller de sig fina längre.

 

Hur tar man ut flätorna?
Snabbaste sättet att ta ut flätor gör en enklast genom att klippa av flätorna precis där det egna hår slutar. Och sedan är det bara att börja fläta upp flätan tills allt syntetisk hår är helt borttaget. När allt extra hår är borta ser det egna håret krusigt och krulligt ut, borsta igenom håret noggrant och tvätta det.

 

Vi hittade andra produkter du kanske gillar!