Boka 2 utbakade flätor

Boka 2 utbakade flätor 18 5 5 1

Utbakade flätor är en lättskött, praktiskt, snygg frisyr som tilllåter ditt hår att vila. När vi flätar ditt hår, så flätar vi även in syntetiskt löshår, vilket gör att flätorna blir fastare och får en längre hållbarhet. I tjänsten 2 utbakade flätor ingår syntetiskt hår i valfri färg.


Boka dina Utbakade flätor genom att ringa 0764159000 eller genom att boka online här: Boka online

500,00 kr
I LAGER, SNABB LEVERANS!
SKU
boka-2-flätor

Utbakade flätor är ett bra alternativ för dig som vill lägga ned borsten ett tag och låta håret vila. Dessa flätor är lättskötta och praktiska, samtidigt som de ger dig en snygg och skön frisyr. När vi flätar ditt hår, så flätar vi även in syntetisk hår, vilket gör att flätorna blir fastare och får en längre hållbarhet. Utbakade flätor innebär att ditt egna hår, tillsammans med syntetiskt hår flätas ihop nära hårbotten ifrån toppen av huvudet, ned till nacken för att sedan låta resten av flätan hänga löst. Du har möjlighet att själv välja färg på ditt syntetiska hår. Eftersom vårt syntetiska hår kommer i flera olika färger, kan du enkelt skapa en unik, häftig look! Dennna metod håller i upp till 2-4 veckor, beroende på skötsel.

Det är fördelaktigt att sova med en sovmössa eller sjalett på huvudet, då detta gör att flätorna håller sig fina längre.

I denna tjänst ingår:
- 2 utbakade flätor.
- Syntetiskt löshår i valfri färg.

Att tänka på inför besöket:
- Kom med nytvättat hår, endast tvättat med schampo.

Avbokning:
- Senast 24 timmar innan avsedd tid, därefter debiteras 50% oavsett anledning.
- Avbokning sker via samtal under våra öppetider eller via avbokningslänk.

 

Se före & efter bilder:

https://www.instagram.com/fairwithhair/?hl=sv

 

Välkommen till oss på Fairwithhair!Mer information
Färg Vi har många färger
Längd Vi har 40cm – 70cm löshår
Leverans Frakt 2-5 dagar
Kvalité & Hållbarhet Beror på användning
Garanti 14 dagars ångerrätt

Så här tar du hand om dina flätor på bästa sätt!

När flätor är nygjorda så är de stela. Under hela perioden man har flätor ska man försöka se till att flätorna förbli hårda, eftersom det ökar hållbarheten. Detta görs enklast genom att ha på mousse och eller hårspray i mellanåt och efter varje gång man har tvättat håret. I hårbotten kan man massera i lite arganolja för att inte få torr hårbotten.

 

Hur ofta tvättar man flätor?
Vi rekommendera att man tvättar sina flätor 1-2 gånger i veckan. Det räcker att tvätta flätorna med vatten. Man kan ha i lite schampo, men då är det viktigt att man sköljer ur schampot noggrant så att det inte fastnar i fästena. När man har flätor bör man inte använda inpackning eller balsam. När man tar tvättat håret ska man alltid torka håret med en hårfön direkt efter.

 

Hur sover man med flätorna?
När man ska sova så flätar man ihop alla flätor till en stor fläta, vi rekommenderar att man sover med ett brett hårband eller sovmössa. Genom att skydda flätorna från att de gnuggar mot varandra så håller de sig fina längre.

 

Hur tar man ut flätorna?
Snabbaste sättet att ta ut flätor gör en enklast genom att klippa av flätorna precis där det egna hår slutar. Och sedan är det bara att börja fläta upp flätan tills allt syntetisk hår är helt borttaget. När allt extra hår är borta ser det egna håret krusigt och krulligt ut, borsta igenom håret noggrant och tvätta det.

 

Vi hittade andra produkter du kanske gillar!