20% RABATT

Använd kis Rabattkod i kassan

RABATTEN GÄLLER KIS HÅRVÅRD & STYLING!

* Vi har garanti på Luxury hår vid köp av Kis!

Hårersättning Toupe & Tupe

Hårersättning tupé

Här hittar du Fairwithhairs tupéer och peruker till herrar i äkta hår. Det hudlliknande materialet i botten på våra tupéer består av Lace och Mono Hair system och ger därför intrycket av att håret växer från din egen hårbotten. Detta skapar ett otroligt naturligt resultat. Alla Fairwithhairs tupéer är tillverkade med 100% äkta hår och är därför det självklara valet för dig som har höga krav på kvalité och hållbarhet. 

Med Fairwithhairs tupér av äkta hår uppnår du enkelt ett naturligt och realistiskt resultat. Få din drömfrisyr utan att behöva tveka på kvalitén!

Vi kan inte hitta produkter som matchade urvalet.

Konsultation Hårförlängning

Alla som besöker oss för första gången bör börja med att boka in en gratis konsultation. Under konsultationen kan duställa alla frågor som du har angående färger, metoder av hårförlängnin

Peruk Konsultation kostnadsfri

Behöver du peruk? Då har du kommit rätt! Vi rekommenderar att du ska du välja en peruk av äkta hår! Att köpa en peruk av äkta hår är ett bättre än en syntetisk peruk, om du vill ha ett hå

Hårersättning tupé

Fairwithhairs tupér av 100% äkta hår ger dig enkelt ett naturligt och naturtroget resultat. Denna hårersättning är av hög kvalitet, och kan användas länge vid god skötsel. Eftersom att alla våra tupéer är av 100% äkta hår kan du enkelt klippa, styla och tvätta din tupé precis som du hade gjort med ditt egna hår. Om en tupé av hög kvalitet och lång hållbarhet är det du söker efter, så är Fairwithhairs tupéer det perfekta valet för dig. Tveka inte på att beställa din tupé av äkta hår redan idag! 

Hårvård för Tupé: Använd endast rekommenderad hårvård på ditt löshår för att försäkra dig om bästa möjliga vård och kvalité på ditt hår. Vi kan inte garantera kvalitén på löshår vid användning av andra produkter som kan innehålla ingredienser som inte är kompatibla med hårförlängning.