Syntetisk Afro Curly Ponytail

Rating:
0%
Syntetisk Afro Curly Ponytail är en hårsnodd med ett krulligt syntetisk hår runt sig. Du har själv möjlighet att välja vart du vill fästa din Syntetiska afro curly ponytail då den har ett gummiband du kan dra åt för att se till att den sitter på plats. I syntetisk afro curly ponytail finns en liten kupa där du kan dölja ditt egna uppsatta hår.Syntetisk afro curly ponytail kommer i färgen svart och ger dig en snygg och enkel frisyr på nolltid!
As low as 99,00 kr
I LAGER, SNABB LEVERANS!
SKU
Afro-Ponytail

Syntetisk afro curly ponytail är perfekt att använda om du vill ha en snygg och enkel frisyr som går snabbt. Med gummibandet på insidan av syntetisk afro curl ponytail kan du enkelt reglera hur hårt du vill att din hästsvans ska sitta och den går att placera vart du än önskar på ditt huvud. Syntetisk afro curly ponytail är gjord i ett krulligt syntetiskt material och finns i färgen svart.

 

Material: Syntetiskt löshår
Mängd: 65 gram 
Färg: Svart

 

Fördelar med Syntetisk afro curly ponytail: 
Syntetisk afro curly ponytail gör det enkelt för dig att skapa en snygg uppsättning av ditt hår. Ponytailen är utformad med en liten typ av perukkupa där du kan placera ditt eget hår. Med hjälp av gummibandet kan du sen dra åt ponytailen runt om för att den ska sitta på plats.

 

 

 

Beställ din krulliga ponytail idag, vi har snabb leverans på alla syntetiska hårdelar!

Mer information
Längd 35cm
Struktur Krullig
Leverans Frakt 1-2 dagar
Kvalité & Hållbarhet Syntetisk 0-6 månader
Garanti 14 dagars ångerrätt