Snabb leverans Hög kvalité

Luxury Tejp Löshår

Luxury Tejp Löshår

Fairwithhairs Luxury Tejp löshår ger dig långt och fylligt hår på ett enkelt och skonsamt sätt. Hårförlängningsmetoden har lång hållbarhet och fästs med en tejp som är speciellt utvecklad för extensions. På grund av den tunna fästytan på Tejp löshåret så passar denna metod alla, till och med dig med väldigt tunna hårstrån. Löshåret består av 100% äkta brasilianskt hår av högsta kvalitet, vilket gör Fairwithhairs Luxury Tejp löshår till ett av de bästa tejplöshåren på marknaden. Löshåret kan blekas, färgas och stylas med värmeverktyg, precis som du skulle gjort med ditt vanliga hår. Vid god skötsel kan du återanvända löshåret i upp till 1-2 år.

Få din drömfrisyr utan att behöva tveka på kvalitén. Beställ ditt Luxury Tejp löshår idag och upplev känslan och skillnaden med lyxigt löshår du också!

Fallande ordning
Visa som Rutnät Lista

5 artiklar

per sida
 1. Rating:
  100%
  Luxury Rak Tejp Löshår
  As low as 499,00 kr
  Quickview
 2. Rating:
  0%
  Luxury Krullig Tejp Löshår
  As low as 599,00 kr
  Quickview
 3. Rating:
  0%
  Luxury Vågig Tejp Löshår
  As low as 499,00 kr
  Quickview
 4. Rating:
  0%
  Dubbelhäftande Refill till tejp löshår
  249,00 kr
  Quickview
 5. Rating:
  0%
  Luxury Lockig Tejp Löshår
  As low as 599,00 kr
  Quickview
Fallande ordning
Visa som Rutnät Lista

5 artiklar

per sida

Fairwithhair Luxury Tejp löshår - Brasilianskt löshår - 100% äkta löshår online - kvalitet :100% äkta Remy löshår 

Fairwithhairs 100% äkta Tejp löshår ger dig en lång och fyllig hårförlängning, på ett skonsamt sätt. Hårförlängningsmetoden passar alla, men framförallt dig med tunt hår. Tape-on löshåret går att återanvända i upp till 1-2 år, pågrund av hårets höga kvalitet. Det 100% äkta brasilianskt remy löshåret kan enkelt klippas, stylas och formas till den frisyr du önskar. 

Hårvård för Fairwithhairs Luxury Tejp löshår: Använd endast rekommenderad hårvård på ditt löshår för att försäkra dig om bästa möjliga vård och kvalité på ditt hår. Vi kan inte garantera kvalitén på löshår vid användning av andra produkter som kan innehålla ingredienser som inte är kompatibla med hårförlängning.

Hårförlängning med Tejp Löshår: Tejp löshår ger dig en hårförlängning på ett smidigt, enkelt och skonsamt sätt. Löshåret fästs med små färdig tejpade bitar som ser precis ut som din hårbotten. Denna tejp är speciellt anpassad för att fästa i kundens hår och inte alls skadlig. Tejp löshåret sätts enkelt in i håret, och tas lika enkelt ut med remover anpassad för tejp förlängningar.