Luxury Krullig Tejp Löshår

Luxury Krullig Tejp Löshår

Tejp Löshår av högsta kvalité med finare hårstrån, enkel insättning och som går att återanvända!

Med Fairwithhair Luxury Tejp löshår uppfyller du drömmen om ett fylligt, glamoröst och lyxigt hår av högsta kvalité. Luxury Tejp löshår är håret för dig som ställer höga krav på kvalité och livslängd. Vårt löshår består av garanterat 100% äkta löshår och enbart tunna och fina hårstrån av absolut högsta kvalité.

Med vårt Luxury Tejp löshår får du extra fylligt resultat med maximal volym. Få din drömfrisyr utan att tumma på kvalitén. Beställ ditt Luxury Brasilianska Tejp löshår idag, upplev känslan och skillnaden med bra löshår du också!

Så lågt som 599,00 kr
Tillgängligt: I lager
SKU
059

Luxury Krullig Tejp Löshår av högsta kvalité!

Luxury Tejp hårförlängning ger dig ett långt och fylligt hår, enkelt, snabbt och på ett skonsamt sätt. Tejp Löshår passar alla men framförallt dig med tunt hår. Vårt Tape-on löshår går att återanvända många gånger eftersom löshåret består av garanterat 100% äkta löshår, av högsta kvalité och med enbart tunna och fina hårstrån. Luxury löshåret kan även kan färgas klippas, stylas och formas till den frisyr du önskar.

 

Fördelar med Luxury Krullig Tejp Löshår:

Struktur: Rak löshår som även går att forma med lock- eller plattång

Mängd: 20 gram löshår fördelat på tio färdigtejpade bitar

Kvalité: 100% Äkta löshår, Remy löshår som kan färgas

Varaktighet: Kan återanvändas många gånger

Hårförlängningsmetod: Tejp Löshår, Tape On Extensions

Övrigt: Du behöver ca 1-2 packet för en hårförtjockning och 3-6 packet för en hel hårförlängning

Double Drawn: Löshåret har extra fylliga toppar

 

Många anser att vårt Fairwithhair Luxury Brasiliansk löshår är det bästa och mest exklusiva löshåret som finns, därför är det väldigt populärt löshår bland de som har höga krav där kvalité är avgörande. Kvalitén är så hög att löshåret kan blekas, färgas, plattas, lockas och stylas enligt önskemål. Hållbarheten kan vara upp till 1-2 år om det tas väl hand om. Därför kostar vårt Luxury löshår mer än vanligt löshår, men det lönar sig i längden då kvalitén är överlägsen och du kan återanvända håret många gånger.

 

Tips: Tvätta gärna händerna innan du börjar fästa förlängningen. Fäst Tejp löshåret som vanligt och avsluta med att klämma åt fästet lätt med en tång för att få ett hållbart fäste. Undvik oljiga och feta produkter vid fästet och hårbotten.

 

Hårvård för Luxury tejp löshår: Använd endast rekommenderad hårvård på ditt löshår för att försäkra dig om bästa möjliga vård och kvalité på ditt hår. Vi kan inte garantera kvalitén på löshår vid användning av andra produkter som kan innehålla ingredienser som inte är kompatibla med hårförlängning.

 

Få din drömfrisyr utan att tumma på kvalitén. Beställ ditt Luxury Brasilianska Tejp löshår idag, upplev känslan och skillnaden med bra löshår du också!

Mer information
Struktur Krulligt Hår
Kvalité Luxury
Private Product Nej