Snabb frakt och 14 dagar ångerrätt!

Cart

Språk

Valuta

Boka Keratinbehandling Stockholm

TillgänglighetI lager
SKU
keratinbehandling

Keratinbehandlingen passar dig som har lockigt eller eller slitet hår, oavsett hårfärg.

Med Bästa Keratinbehandling blir ditt hår mjukt, glansigt, frizz fritt och upp till 70%-90% rakt. Resultatet håller upp till 5 månader.

3 500,00 kr
1
5
(1) Reviews

En keratinbehandling är inget annat än en kemisk process som täcker hårstrån med proteinet för att göra dem mjuka och glänsande. Även om det finns olika typer av keratinbehandlingar, på en grundläggande nivå, involverar de alla att dyka in i hårsäcken och injicera de porösa områdena med keratin för att göra håret friskare.

Kemikalien fungerar genom att låsa keratinkedjor i en rak linje, vilket gör håret rakt, tar bort frizzet upp till 70-90%. Under en keratinbehandling kommer din frisör att använda en blandning av starka kemikalier för att applicera ett lager protein (keratin) i ditt hår. Denna process förseglar ditt hårs skyddande yttre lager, för att förhindra att fukt rör sig in och ut ur dina hårstrån. Din frisör kommer att grov torka ditt hår och sedan avsluta det med ett plattång för att försegla och aktivera det täckande lagret.

Behandlingen tar vanligtvis cirka 1-3 timmar, och varar upp till 5 månader. Keratin leder till ett mer hanterbart hår och mindre frizzet. Detta i sin tur skapar ett hår som är glansigt och även har ett friskt utseende. Keratin kan också minska kluvna toppar genom att tillfälligt binda ihop håret igen. Keratin behandling stärker håret så att det inte lätt bryts av. Det gör i sin tur att håret växer snabbare eftersom håret inte bryts längre.

Resultat:

- Gör håret omedelbart rakt och fantastiskt glansigt. Vid extremt lockigt hår kan värme i form av fön/plattång rekommenderas, men reducerar styling tiden avsevärt! Gör håret påtagligt mjukt och följsamt, Förminskar avsevärt oönskad volym, Håret blir extremt lätt att kamma och reda ut. Glöm trassligt hår!

I detta paket ingår:

- Konsultation

- Keratin

- Tvätt & Styling

Att tänka på inför besöket:

- Kom med nytvättat hår

- Tvätta endast med schampo

- Använd ej balsam eller stylingprodukter

Betalning:

- Faktura, Delbetalning, Kontant, Kort & Swish

OBS Bästa keratinbehandlingen utförs inte på gravida, ammande samt dig som är under 12 år. Keratinbehandling kan inte heller kombineras med insättning löshår samma dag. Dvs. håret vila 3 dagar innan isättning.

Mer information
Price 2 800,00 kr
Färg Färg
Längd Onesize
Leverans Tjänst på salong
Kvalité & Hållbarhet Beror på användning
Garanti Kostnadsfri justering ingår
Tax Class Taxable Goods
Redirect to Product Page Ja
Product Condition Ny
Gender Kvinna
Google Product Category 4057
Brand Fairwithhair
Allow On Facebook Shop Ja

Kundrecensioner

5
5 out of 5 stars
100%
1 Recensioner
0% of customers
recommend this product
5 stars 1 (100%)
4 stars 0 (0%)
3 stars 0 (0%)
2 stars 0 (0%)
1 star 0 (0%)
Sortera
Rating
Nyast
Helpfulness
Verified Buyer
Very nice
5
20 feb. 2024
Very nice
Was this review helpful? 0

@Fairwithhair Instagram

Följ oss för att se vårt arbete och produkter!