20% RABATT

Använd fransar Rabattkod i kassan

GÄLLER FÖR FRANSAR OCH FRANSTILLBEHÖR

* Fransarna går att återanvända många gånger!
Boka Sy in löshår 50cm hårförlängning

Boka Sy in löshår 50cm

Boka Sy in löshår Isättning & Återinsättning

Boka Sy in löshår Isättning & Återinsättning 85 5 5 1

Sy in löshår -  den mest skonsammaste metoden för dig som vill få längre och tjockare hår. Den metoden passar utmärkt för dig som vill spara ut ditt naturliga hår eller för dig som har kort hår, då den typen hårförlängning kan utföras även på de kortare frisyrer! 

Sy in löshår hårförlängning håller upp till 2-3 månader och efter det behöver du komma på en återinsättning till oss, där våra frisörer sätter om flätor som du har i håret och du kan fortsätta nöja dig med ditt fina långa och tjocka hår!

För mer information om den metoden samt för tidsbokning kan du nå oss via telefonnummer 0764159000 där våra kollegor hjälper dig vidare!

550,00 kr
I LAGER, SNABB LEVERANS!
SKU
Bokasyin

Sy in löshår insättning

 

Sy in löshår hårförlängning är för dig som vill få längre och fylligare hår. Välj högkvalitativt löshår till din hårförlängning och upplev skillnaden med utmärkt hår.  Därför rekommenderar vi vårt äkta luxury löshår till din hårförlängning.

 

Denna hårförlängningsmetod passar dig som vill få längre eller fylligare hår och vill förlänga ditt hår på ett skonsamt sätt. Hårförlängningen håller i upp till 2-3 månader, sedan behöver du komma på återbesök för att flytta upp förlängningen igen. Hur länge hårförlängningen håller beror hanteringen av förlängningen. Tänk därför på att ta hand om din hårförlängning väl och använda dig av rekommenderad hårvård. När du kommer till oss första gången får du med dig skötselråd där det tydligt står beskrivet hur du bör ta hand om din hårförlängning. Dessutom kan du kika på den informationen på vår hemsida https://fairwithhair.se/faq/om-loshar/skotsel-loshar/

Sy in metoden: Sy in löshår metoden går till så att man flätar små inbakade flätor längst huvudet där man vill placera löshåret. Flätorna görs både av ditt hår samt en liten andel av syntetisk hår för att få en mer stabil fläta. Man fäster sedan hårtränsar i flätorna med hjälp av tråd och nål. Metoden ger dig en jämnt fördelad fyllighet och du kan enkelt gå från kort till långt hår på nolltid. Sy in metoden är en bra metod för dig som vill ha väldigt fylligt och voluminöst hår, men är även passande för dig som endast vill göra en förtjockning på ditt hår. Använder du hög kvalitativt löshår till din förlängning så kan du återanvända samma löshår flera gånger.

 

Betalning:

- Klarna faktura, Klarna delbetalning, Kontant, Kort & Swish

Pris:

1 rad sy in löshår - 550 kr

2 rader sy in löshår - 1100 kr

3-7 rader sy in löshår - 1500 kr 

1 rad sy in löshår Återinsättning - 850 kr

2 rader sy in löshår Återinsättning - 1400 kr

3-7 rader sy in löshår Återinsättning - 1800 kr

 

I detta paket ingår:

- Hårförlängning (isättning av löshåret), Inklippning & Styling

- Hårförlängningen håller ca 2-3 månader

- 1 kostnadsfri justering inom 14 dagar, fler justeringar debiteras oavsett anledning

 

Behöver du löshår till din hårförlängning?

Vi säljer äkta remy löshår i butiken om du inte har med eget. Vi har garanti på vårt löshår eftersom det är av högsta kvalité. Satsa på ett ett bra löshår, luxury löshår och upplev skillnaden.

 

Avbokning:

Senast 24 h innan, därefter debiteras 50% oavsett anledning.

Avbokning sker via samtal under våra öppettider eller avbokningslänk (innan 24h) Sms, Email lr DM på sociala medier godkänns ej.

 

Tillgängliga färger: 

https://fairwithhair.se/fargkarta

*Avvikelser kan ske. Vi rekommenderar konsultation innan för bekräftelse av färgval.

 

Att tänka på inför besöket:

- Kom med nytvättat hår med bara schampo

 

Boka tid för din hårförlängning.

Du kan boka tid Här eller genom att ringa 0764159000

Välkommen till oss på Fairwithhair!Mer information
Färg Färg
Längd Onesize
Leverans Tjänst på salong
Kvalité & Hållbarhet Sy in hår 2-3 månader
Garanti Kostnadsfri justering ingår
Vi hittade andra produkter du kanske gillar!