Boka Sy in löshår 50cm hårförlängning

Boka Sy in löshår 50cm

Boka Sy in löshår Isättning & Återinsättning

Boka Sy in löshår Isättning & Återinsättning 85 5 5 1

Sy in löshår -  den mest skonsamma metoden för dig som vill få längre och tjockare hår. Den metoden passar utmärkt för dig som vill spara ut ditt naturliga hår eller för dig som har kort hår, då den typen hårförlängning även kan utföras på de kortare frisyrer! 

Sy in löshår hårförlängning håller upp till 2-3 månader och efter det behöver du komma på en återinsättning till oss. Våra frisörer sätter om flätorna som du har i håret och du kan återgå till att njuta av ditt långa, fina hår!

För mer information om metoden samt för tidsbokning kan du nå oss via telefonnummer 0764159000 där våra kollegor hjälper dig vidare!

550,00 kr
I LAGER, SNABB LEVERANS!
SKU
Bokasyin

Sy in löshår metoden går till så att man flätar små inbakade flätor längst huvudet där man vill placera löshåret. Flätorna görs både av ditt hår samt en liten andel av syntetisk hår för att få en mer stabil fläta. Man fäster sedan hårtränsar i flätorna med hjälp av nål och tråd.

Metoden ger dig en jämnt fördelad fyllighet och du kan enkelt gå från kort till långt hår på nolltid. Sy in metoden är en bra metod för dig som vill ha väldigt fylligt och voluminöst hår, men är även passande för dig som vill låta ditt egna hår vila en stund.

Hårförlängningsmetoden håller i upp till 2-3 månader beroende på skötsel. Vi rekommenderar att du använder dig av rätt hårvårdsprodukter och redskap anpassat för ditt löshår.

Inom 3 månader ska man komma på en återinsättning, går du för länge med din hårförlängning tovor uppstå och slitage på ditt egna hår.. 

 

 

 I detta paket ingår:

- Insättning av löshåret
- Inklippning
- Styling
- 1 kostnadsfri justering inom 14 dagar, fler justeringar debiteras oavsett anledning


Behöver du löshår till din hårförlängning?
Vi säljer äkta remy löshår i butiken om du inte har med eget. Vi har garanti på vårt löshår eftersom det är av högsta kvalité. Satsa på ett ett bra löshår, luxury löshår och upplev skillnaden.

 

Avbokning:

Senast 24 h innan, därefter debiteras 50% oavsett anledning.

Avbokning sker via samtal under våra öppettider eller avbokningslänk (innan 24h) Sms, Email lr DM på sociala medier godkänns EJ!

 

Tillgängliga färger: 

https://fairwithhair.se/fargkarta

*Avvikelser kan ske. Vi rekommenderar konsultation innan för bekräftelse av färgval.

 

Att tänka på inför besöket:

- Kom med nytvättat hår med bara schampo

 

Boka tid för din hårförlängning.

Du kan boka tid genom att ringa 0764159000

 

Välkommen till oss på Fairwithhair!Mer information
Färg Färg
Längd Onesize
Leverans Tjänst på salong
Kvalité & Hållbarhet Sy in hår 2-3 månader
Garanti Kostnadsfri justering ingår
Vi hittade andra produkter du kanske gillar!