Bli företagskund hos oss

Fairwithhair är ett företag som fokuserar på kvalitet och som har ett brett urval av produkter inom hårvård, löshår, extensions, peruker och hårersättning. Vi är tex ensamma i Stockholm om att sälja löshår som är 70 cm långt och är av absolut lyxstandard med lång livslängd.

Vi har lagt ned mycket fokus på att etablera starka samarbeten med internationella hårfabriker och vi har strikta riktlinjer när det kommer till inköp av vårt löshår. Vår styrka och vad som gör oss unika på marknaden är även att vi finns till för alla hårtyper! Oavsett om du har skandinaviskt, lockigt eller afro hår har vi hår och produkter för just dig. Som företagskund kan du handla alla våra produkter till förmånliga priser.

För att bli företagskund behöver du inte vara frisör, vi erbjuder samarbete med butiker, stylister och entreprenörer som vill starta en verksamhet inom löshår och hårersättning. Vi är ett bra val för dig som arbetar eller vill börja arbeta inom hårbranschen! Att ansöka om att bli företagskund är enkelt.

Registrera dig som kund i webbshoppen. Skicka kopia på ditt registreringsbevis från bolagsverket eller skatteverket, tillsammans med dina kontaktuppgifter.

Vi kommer att kontakta dig när du är godkänd företagskund hos oss. Har du inget företag registrerat ännu, men tänker göra det, så kan du kontakta oss ändå.

 
Skicka informationen till info(at) fairwithhair.se