Snabb leverans Hög kvalité

Premium virgin rak löshår

Rak äkta virgin hair löshår av hög kvalite. Virgin Hair löshåret är ett 100% äkta löshår som liknar brasilianskt löshår. Brasilianskt löshår är det bästa löshåret på marknaden, med en hållbarhet på 1 till 2 år om man tar väl hand om det. Håret är ursprungligen naturligt svart. Vi färgar håret i andra färger i samband med din beställning.

Tillgängligt: Slut i lager
SKU
0040

Peruvian Hair/ Mongolian Hair/ Virgin Hair Löshår

Rak äkta virgin hair löshår av hög kvalite. Virgin Hair löshåret är ett 100% äkta löshår som liknar brasilianskt löshår. Brasilianskt löshår är det bästa löshåret på marknaden, med en hållbarhet på 1 till 2 år om man tar väl hand om det. 

 

Längd: 30cm - 70cm

Vikt: ca 90-100 GRAM

Hållbarhet: 6-12 månder 

Strassel faktor: Trasslar inte

Fördel: Löshåret kan färgas och blekas

Hårförlängningsmetod: fläta, lim, mikroringar, sy in på inbakad fläta, weaving, clips

 

Vårt Virgin Hair Löshår härstammar egentligen från Asien, och har mycket hög kvalité. Så pass hög kvalité att vissa leverantörer säljer det som Brasilianskt löshår, Peruvian hair eller Mongolian hair. Många har fördomar om Asiatiskt löshår, att alt asiaktiskt löshår är dåligt hår. I detta fall garanterar vi hög kvalité på löshåret.

Vårt Virgin Hair Löshår är 100% äkta trasselfritt  löshår på träns. Det lockiga löshåret kan plattas, lockas och stylas enligt önskemål. Medans det raka kan lockas men vid tvätt återgår löshåret alltid till sin ursprungliga form, dvs rakt igen. Löshåret är även väldigt enkelt att bleka och färga i eftersom det inte har så mycket röda pigment.

 

Hur många paket löshår behöver jag: 
1.Om du har väldigt kort hår behöver du minst 2-3 stycken paket för att få en normal hårförlängning, men om du vill ha en riktigt fyllig och sexig look( och har kort hår), rekommenderar vi mellan 3 paket.

2.Om du har mellan långt hår, rekommenderar vi minst 1-2 paket löshår för att få en fyllig hårförtjockning eller hårförlängning.

TÄNK PÅ ATT: Ju längre löshåret är, desto kortare är tränsen på bredden, men det påverkar inte vikten. Och ju längre håret är, desto mer behöver man till hårförlängningen.

Mer information
Kvalité & GarantiPremium Virgin hair löshåret kan färgas. Premium Virgin Hair är ett äkta löshår som liknar brasilianskt löshår. Brasilianskt löshår är det bästa löshåret på marknaden, med en hållbarhet på 1 till 2 år om man tar väl hand om det. Vårt Premium Virgin Hair Löshår är ett utmärkt 100% äkta trasselfritt löshår på träns/ weft. Löshåret kan plattas, lockas och stylas enligt önskemål och vid tvätt återgår löshåret alltid till sin ursprungliga form, dvs rakt, vågigt, lockigt eller krulligt igen.
StrukturRak Hår
KvalitéPremium
Private ProductNej
Vi hittade andra produkter du kanske gillar!