Snabb leverans Hög kvalité

Premium virgin lockigt löshår

Vårt virgin löshår är 100% äkta löshår på träns, virgin weft. Håret är ursprungligen naturligt svart. Vi färgar håret i andra färger i samband med din beställning.

As low as 1 149,00 kr
Tillgängligt: I lager
SKU
43

 

Prisvärt brasilianskt löshår / Peruvian Hair/  Mongoliskt/ Virgin Hair Löshår

 

Längd: Valfri

Vikt: ca 90-100 GRAM

Hållbarhet: 5-12 månder 

Fördel: Löshåret kan färgas och blekas

Hårförlängningsmetod: fläta, lim, mikroringar, sy in på inbakad fläta, weaving, clips

 

Virgin Hair är ett äkta löshår som liknar äkta brasilianskt löshår. Äkta Brasilianskt löshår är det bästa löshåret på marknaden, med en hållbarhet på 1 till 2 år om man tar väl hand om det.

Vårt Virgin Hair Löshår är 100% äkta trasselfritt  löshår på träns, weft. Det lockiga löshåret kan plattas, lockas och stylas enligt önskemål. Medans det raka kan lockas men vid tvätt återgår löshåret alltid till sin ursprungliga form, dvs rakt eller lockigt/lockigt igen.


Hur många paket löshår behöver jag?
1.Om du har väldigt kort hår behöver du minst 2-3 stycken paket för att få en normal hårförlängning, men om du vill ha en riktigt fyllig och sexig look( och har kort hår), rekommenderar vi mellan 3 paket.

2.Om du har mellan långt hår, rekommenderar vi minst 1-2 paket löshår för att få en fyllig hårförtjockning eller hårförlängning.

TÄNK PÅ ATT: Ju längre löshåret är, desto kortare är tränsen på bredden, men det påverkar inte vikten. Och ju längre håret är, desto mer behöver man till hårförlängningen.

 

 

Beställ ditt Virgin Hair Lockigt Löshår online, vi har snabb leverens på löshår!

 

Mer information
Kvalité & GarantiPremium Virgin hair löshåret kan färgas. Premium Virgin Hair är ett äkta löshår som liknar brasilianskt löshår. Brasilianskt löshår är det bästa löshåret på marknaden, med en hållbarhet på 1 till 2 år om man tar väl hand om det. Vårt Premium Virgin Hair Löshår är ett utmärkt 100% äkta trasselfritt löshår på träns/ weft. Löshåret kan plattas, lockas och stylas enligt önskemål och vid tvätt återgår löshåret alltid till sin ursprungliga form, dvs rakt, vågigt, lockigt eller krulligt igen.
StrukturVågigt Hår
KvalitéPremium
Private ProductNej
Vi hittade andra produkter du kanske gillar!