Peruk med remiss för dig i Västra Götalandsregionen

 Behöver du peruk av någon anledning, och du vill ha något naturligt med många möjligheter?

Då ska du unna dig en peruk gjord av äkta hår! Att välja en peruk av äkta hår är ett betydligt bättre val än en syntetisk peruk om du vill ha en peruk som ger dig ett naturligt utseende och faller vackert precis som om det vore ditt eget hår.


Möjligheter med våra peruker av äkta hår:

* färga om den om du tröttnar på din hårfärg

* locka för att få till en snygg frisyr till t e x en trevlig middag

* platta för att få bort självfall eller styla in en viss frisyr

* klippa om du skulle vilja byta frisyr


Eftersom vi är landstingsansluta i
 Västra Götalandsregionen och samarbetar med egna fabriker så kan du som kund till oss köpa en peruk av äkta hår med bara dina rekvisitions-pengar utan att lägga till något från egen ficka, beroende på vilken modell eller hur långt hår du vill ha. Inklippning av vald peruk av äkta hår och styling ingår kostnadsfritt

En peruk av äkta löshår går att forma och styla precis som vanligt hår, oftast består de till stor del av en lace eller mono del som innebär att den är handgjord knut för knut så ser det ut precis som att håret växer fram från din egen hårbotten.

Genom Landstingets i Västra Götalandsregionen för vård och omsorg har du rätt till 8750 kr för hårersättning år. Vi är godkända leverantörer av Landstinget, så du med rekvisition kan helt kostnadsfritt nyttja våra tjänster när det gäller hårersättning, hårförlängning, eller tupé.

 

Så här arbetar vi när du vill besöka oss..

1. Det smidigaste är att du ringer 076 415 90 00 och bokar in en kostnadsfri konsultation om du har möjlighet att besöka oss i Stockholm..

2. När du besöker oss första gången går vi igenom önskad perukvariant, hårfärg och stil på peruken/ perukerna. Du kan köpa peruk på plats om något faller i smaken eller så skräddarsyr vi en, helt enligt dina önskemål.

3. Nästa gång Du kommer får du prova peruken du valt, vi klipper till den och den stylas in.

 

Distansköp:

1. Har du inte möjlighet att besöka oss i Stockholm så kan vi hjälpa dig ändå. Det smidigaste är att du ringer 076 415 90 00 och bokar in en kostnadsfri  DISTANS konsultation.

2. Vi ringer upp dig och har en konsultation med per telefon. Beroende på vad du vill ha för peruk och vad vi kommer överens om så skickar vi peruken till dig.  Även när det är distansköp går vi igenom önskad perukvariant, hårfärg och stil på peruken/ perukerna. 

 

Tveka inte att kontakta oss, ingen fråga är en dum fråga. Boka tid nu för en privat och kostnadsfri konsultation så att vi tillsammans kan skräddarsy valet av perukmodell, frisyr, färg och längd för att passa just dig och dina önskemål!

 Vi Stödjer Alopeciförbundet Sverige och Bröstcancerföreningen Amazona