Luxury Stickhair Vågigt Löshår

Vågigt Brasilianskt Luxury stick hair extensions av 100% löshår. Stick Hair löshåret har hög kvalité som går att färga, platta, locka och stylas enligt önskemål. Håret är starkt, glänsande, mjukt och trasselfritt. Passar dig perfect som har höga krav på löshår!

As low as 549,00 kr Regular Price 549,00 kr
Tillgängligt: I lager
SKU
86
HANDLA NU & BETALA SENARE

Luxury Vågigt Stick Hair Extensions av Brasilianskt löshår i högsta kvalité!

Vårt Vågiga Brasilianskt luxury stick hair löshår har fina och naturligt glänsande hårstrån. Nail slingorna består av 100% äkta obehandlat löshår, dvs håret är naturligt, förutom det som har färgats in..

 

Mängd: ca 1 gram per slinga/ 20 slingor/packet

Kvalité: Äkta löshår som kan färgas och blekas

Varaktighet: Kan återanvändas

Hårförlängningsmetod

Övrigt: Du behöver ca 1-2 packet för en hårförtjockning och 3-6 packet för en full hårförlängning

 

Många anser att luxury stick hair extensions av Brasilianskt löshår är bland det bästa och mest exklusiva löshåret som finns, därför är brasilianskt löshår ett väldigt populärt löshår bland de som har höga krav där kvalité är avgörande. Kvaliten är så hög att löshåret kan blekas, färgas, plattas, lockas och stylas enligt önskemål. Hållbarheten kan vara upp till 1-2 år om det tas väl hand om.


Ett brasilianskt löshår är ett naturligt fint och starkt hår där hårstråna inte blivit behandlade med kemikalier som teflon och kisel för att bli silkeslent och trasselfritt, eftersom håret redan i sitt naturliga tillstånd är väldigt starkt, glänsande, mjukt och trasselfritt. Därför kostar brasilianskt löshår mer än vanligt löshår, men det lönar sig i längden då kvalitén är överlägsen och du kan återanvända håret många gånger.

 

Mer information
Kvalité & Garanti Äkta luxury stick hair av brasilianskt löshår. Luxury stick hair är ett lyxlöshår med starka, mjuka och glänsande hårstrån. Vårt brasilianska löshår är 100% äkta virgin remy löshår. Brasilianskt löshår är ett av det bästa håren som finns. Därför är brasilianskt löshår ett av de populäraste löshårs alternativ för de med krav på hög kvalité. Löshåret går att färga, platta, locka och styla precis som man vill. Brasilianskt löshår är i sitt naturliga tillstånd starkt, mjukt, glänsande och trasselfritt. Hållbarheten på håret i original skick och god skötsel är upp till 2 år.
Längd 70cm
Private Product Nej
Lace size 5
Lace color Hd
Vi hittade andra produkter du kanske gillar!