Luxury Vågig Double Drawn Hårträns

Luxury Vågig Double Drawn Hårträns 40cm-70cm

Luxury Lockig Clip on set Löshår

Luxury Lockig Clip-on set 40cm-60cm 150g

Luxury Vågig Nail hair 40cm - 70cm

Luxury Vågig Nail hair 40cm - 70cm 6 4.9 5 1

Nail hair extensions Löshår av högsta kvalité med finare hårstrån, enkel insättning och som går att återanvända!

Med Fairwithhair Luxury vågiga Nail hair extensions löshår uppfyller du drömmen om ett fylligt, glamoröst och lyxigt hår av högsta kvalité. Luxury keratin löshår är håret för dig som ställer höga krav på kvalité och livslängd. Vårt löshår består av garanterat 100% äkta löshår och enbart tunna och fina hårstrån av absolut högsta kvalité.

As low as 499,00 kr
I LAGER, SNABB LEVERANS!
SKU
12

Luxury Vågig Nail hair extensions Löshår av högsta kvalité!

Luxury Nail hair extensions hårförlängning ger dig ett långt och fylligt hår, enkelt, snabbt och på ett skonsamt sätt. Nail hair extensions Löshår passar alla. Vårt vågiga nail hair löshår går att återanvända många gånger eftersom löshåret består av garanterat 100% äkta löshår, av högsta kvalité och med enbart tunna och fina hårstrån. Luxury löshåret kan även kan färgas klippas, stylas och formas till den frisyr du önskar.


Fördelar med Nail hair extensions:

Struktur: Vågigt löshår som även går att forma med lock- eller plattång

Mängd: 1 gram slinga, totalt 24 gram löshår fördelat på 24 sligor

Kvalité: 100% Äkta löshår, Remy löshår som kan färgas och återanvändas

Övrigt: Du behöver ca 1-2 packet för en hårförtjockning och 3-6 packet för en hel hårförlängning

Double Drawn: Löshåret har extra fylliga toppar

 

Många anser att vårt Fairwithhair Luxury Brasiliansk löshår är det bästa och mest exklusiva löshåret som finns, därför är det väldigt populärt löshår bland de som har höga krav där kvalité är avgörande. Kvalitén är så hög att löshåret kan blekas, färgas, plattas, lockas och stylas enligt önskemål. Hållbarheten kan vara upp till 1-2 år om det tas väl hand om. Därför kostar vårt Luxury nail hair löshår mer än vanligt löshår, men det lönar sig i längden då kvalitén är överlägsen och du kan återanvända håret många gånger.


Tips: Keratinfästena på de mörka Nail hair extensions löshåren kan upplevas lite torra och hårda. Värm gärna keratinet ordentligt innan fastsättning.


Hårvård för Vågig Nail hair extensions: Använd endast rekommenderad hårvård på ditt löshår för att försäkra dig om bästa möjliga vård och kvalité på ditt hår. Vi kan inte garantera kvalitén på löshår vid användning av andra produkter som kan innehålla ingredienser som inte är kompatibla med hårförlängning.

 

Få din drömfrisyr utan att tumma på kvalitén. Beställ ditt Luxury Brasilianska Vågiga Nail hair extensions löshår idag, upplev känslan och skillnaden med bra löshår du också!

Mer information
Struktur Vågig
Leverans Frakt 2-5 dagar
Kvalité & Hållbarhet Luxury Hår 6-24 månader
Garanti Kvalitetsgaranti köp rek. hårvård
Vi hittade andra produkter du kanske gillar!