Snabb frakt och 14 dagar ångerrätt!

Cart

Språk

Valuta

Luxury Silk Hair Topper Vågig

TillgänglighetI lager
Endast %1 kvar
SKU
Vågig-Hair-topper

Vågig Silk Hair Topper är en toupé för kvinnor som ger en enkel och vacker utfyllnad med ett naturligt resultat. Om ditt hår har tunnats ut kan det vara svårt att täcka det med hårförlängningar därför har Hair topper specialtillverkats för att dölja tunt hår utan att det är synligt för andra.

En vågig silk Hair Topper kan även användas för att ge volym och för att försluta en hårförlängning. Fairwithhair hair topper är gjort av 100 % äkta obehandlat löshår vilket ger ett naturligt utseende som liknar ditt egna hår.

As low as 9 490,00 kr
0
(0) Reviews

Vågig Silk Hair Topper är tillverkad av 100 % äkta löshår av Luxury kvalité. Detta gör det möjligt för dig att återanvända din hair topper länge, bara du sköter om den ordentligt. En vågig silk Hair Topper ger dig ett naturligt utseende och liknar ditt egna hår. Det är för att varje enskilt hårstrå är fastknutet i ett tunt silk lace nät som gör det möjligt att efterlikna en naturlig hårbotten. Då hair topper är gjord på äkta löshår går det att färga, styla och forma håret som man själv önskar.

För att ha möjlighet att använda en hair topper krävs det att du har hår på huvudet, så toupén har något att fästa i. På insidan av toupén har man sytt fast små clips som man klickar fast i håret ungefär som vanliga hårspännen. Är du helt utan hår eller väldigt tunnhårig är detta inte möjligt.

Struktur: Vågig löshår

Storlek: 20cm * 20cm (8x8 inch)

Längd: 45cm långt hår
Mängd: 160 gram

Kvalitet: 100% äkta luxury löshår

Hållbarhet: 1-2 år vid god skötsel

Fördelar med en Vågig Silk Hair Topper:
Vågig Silk Hair Topper är lätt att applicera med hjälp av de fastsydda clipsen. Den är gjord på äkta löshår och går att färga och styla som man själv vill. Därför ger en Rak silk hair topper dig ett naturligt utseende som liknar ditt egna hår.

Applicera din Hair Silk Topper:
1. Börja med att skapa en bena i ditt egna hår där du vill att Hair topper ska sitta
2. Sedan tar du din hair topper och skapar en bena på samma plats
3. Spraya vatten i hårbotten för att enklare fördela håret och föna sedan för att benan ska hålla sig bättre
4. Placera din hair topper ca 0,5 cm ifrån ditt hårfäste, så att benorna är i en rak linje
5. Kläm fast dom främre clipsen i pannhåret, och fortsätt sedan med resterande clips för att få hair topper platt liggandes mot huvudet
6. Borsta håret så att hair toppern smälter in med ditt egna hår.

Har du inget hår alls eller har mycket uttunning rekommenderar vi istället att du använder våra naturliga peruker, eftersom de täcker hela huvudet.

Beställ din toupé för kvinnor idag, vi garanterar hög kvalité på alla våra Hair topper!

Mer information
Leverans Frakt 2-5 dagar
Kvalité & Hållbarhet Luxury Hår 6-24 månader
Garanti Hög kvalité
Tax Class Taxable Goods
Redirect to Product Page Nej
Allow On Facebook Shop Nej

Kundrecensioner