Turban Joanna ljusblå

Turban Blommig

Turban med fläta #Rosa

Turban med fläta

Turban Blommig #Blå

Rating:
0%

Joana Turban är en snygg och mångsidig huvudbonad, sjal, turban dam som går att använda vid flera olika tillfällen. Turbanen är perfekta att använda för att dölja håravfall eller bara som en snygg accessoar. Just denna turban kommer i flera olika färger och mönster så att just du kan hitta stilen som passar dig.

Turbanen och sjalen ger en full täckning av ditt huvud och har en passform som passar dom flesta huvuden. Den har ett mjukt material som inte skaver, vilket gör det möjligt att använda turbanen under en längre period utan obehag.

149,00 kr
I LAGER, SNABB LEVERANS!
SKU
Turban-Blommig-Blå

Denna turban är gjord i ett mjukt material och har en passform som funkar för dom flesta. Turbanen kommer i flera olika färger och mönster för att du lätt ska kunna variera din look. Använd turbanen till vardags, när du sover eller om du vill vara snygg på festen, det är du själv som sätter gränser för hur den får användas. Användning av turban är ett bekvämare alternativ till peruk då den är mjukare och mer praktiskt att sätta på.

 

Turbaner är idealiska för att dölja håravfall tex på grund av cancer eller alopeci då dom ger en full täckning av ditt huvud samtidigt som dom ger dig ett vackert, unikt utseende!

 

Storlek: One size, passar dom flesta
Material: Bomull


Fördelar med Turban:
En turban ger dig ett mångsidigt, vackert och unikt utseende och går att använda vid flera olika tillfällen. De är enkela att sätta på och kompletterar din look på nolltid.

 

Beställ din turban & sjal idag, vi har snabb leverans på alla turban dam!

Mer information
Färg Blå
Längd Onesize
Struktur Standard
Leverans Frakt 1-2 dagar
Kvalité & Hållbarhet Beror på användning
Garanti Hög kvalité