Turbaner och sjalar

Turbaner och sjalar

Här hittar du vårt sortiment utav turbaner och sjalar. Turbaner är idealiska för att dölja håravfall tex på grund av cancer eller håravfall som alopeci eftersom dom ger full täckning med en bekväm passform som passar på de flesta huvudformer. Turbaner är väldigt mångsidiga huvudbonad som går att använda vid många olika tillfällen, tex på stranden eller när du tränar.

 

I en turban kan du vara avslappnad till vardags eller klä upp dig till festen. Vi erbjuder ett stort utbud av färger och modeller för att just du ska hitta stilen och passformen du trivs bäst med! Så vad väntar du på? Utforska vårt fina urval av turbaner för att komplettera din look!

Fallande ordning
Visa som Rutnät Lista

7 artiklar

per sida
 1. Scrunchies & Tofs
  As low as 19,00 kr
  Quickview
 2. Exklusiv Turban Yolanda
  As low as 199,00 kr
  Quickview
 3. Turban Blommig
  Rating:
  0%
  As low as 149,00 kr
  Quickview
 4. Turban med fläta
  Rating:
  0%
  As low as 149,00 kr
  Quickview
 5. Turban lång sjal
  Rating:
  0%
  As low as 159,00 kr
  Quickview
 6. Turban glittrig
  Rating:
  0%
  As low as 129,00 kr
  Quickview
 7. Turban med volanger
  As low as 149,00 kr
  Quickview

Fair Hair growth oil

Ni har väl inte missat att vi på FairwithHair har börjat sälja något som många efterfrågat? En Hair Growth Oil! Hair growth oil är ett serum som ger näring och återfuktar hårbotten på dju

Syntetiska peruker

En syntetisk peruk är ett billigare alternativ till en peruk av äkta hår. En billig syntetisk peruk är ett passande alternativ för dig som vill variera din look till ett lägre pris. Perukna ä

Håravfall är något som många chemotherapy patienter måste ta itu med för att behandla sin cancer. Resultatet kan göra att man blir mer självmedveten om sitt utseende och kanske känner sig obekväm att vara bland andra människor. Vi vill därför kunna erbjuda ett stort utbud av turbaner och sjalar i olika modeller och färger för att du ska ha möjlighet att känna dig snygg och bekväm oavsett vad du gör.

 

Peruker kan vara obehagliga ibland när man är mer känslig i sin hårbotten, och det kan också ta tid att hitta en lämplig peruk som passar din personliga stil, då är det praktiskt med turbaner och sjalar.

Användningen av en turban är ett bekvämare alternativ då den är mjukare

och mer praktiskt att sätta på snabbt i stället för en peruk. En turban kan användas vid många olika tillfällen tex på stranden, spa eller tom badhus. Många gillar att använda sina turbaner när dom utför yoga eller annan slags träning. Du kan även använda den till vardags, när du sover eller om du vill vara snygg till festen. Många av våra turbaner är utformade i extra mjuka tyger, utan irriterande sömmar på insidan för att du ska kunna använda den under en längre period utan att känna obehag.


Vi garanterar snabb leverans på alla turbaner och sjalar, så se till att beställa hem din redan idag!