Scalp Cleanditioner 1000ml

Scalp Cleanditioner Royal KIS - för en känslig hårbotten. Motverkar mjäll och stimulerar hårtillväxt.

KIS Royal Cleanditioner är 2 i 1 schampo och balsam produkt som på skonsamt rengör och vårdar ditt hår i en enda produkt. Keratin stärker håret och denna variant stimulerar hårtillväxt och motverkar mjäll. 

Du behöver inte använda balsam, Royal Scalp Cleanditioner är ett schampo och balsam.


449,00 kr
Tillgängligt: Slut i lager
SKU
95701
HANDLA NU & BETALA SENARE

Scalp Cleanditioner Royal KIS 

Lugnande 2 i 1 Cleanditioner för en känslig hårbotten. Innehåller octopirox™ och climbazole som motverkar mjäll och koffein som stimulerar hårväxten, genom att det minskar mängden dihydrotestosterone (som orsakar håravfall) i hårbotten.  

Har en uppfriskande doft av bland annat mynta, citronskal, apelsinblomma och bärnsten.  

1000 ml 

KIS Royal Cleanditioner är 2 i 1 produkter som på skonsamt rengör och vårdar ditt hår i en enda produkt. Perfekt för de dagar du behöver en snabbare hårtvätt. Keratin stärker håret och denna variant stimulerar hårtillväxt och motverkar mjäll.  

2-1 produkter har tidigare varit en blandning av vanligt schampo och balsam med negativt laddade rengörare och positivt laddade vårdande ingredienser - vilket gett resultatet att produkterna påverkat sig själva mer än ditt hår. Producenterna försökte dölja detta med massiva silikonkedjor, som gav illusionen av vårdande rengöring men egentligen "kvävde" håret.  

Slut med det: KIS Royal Cleanditioner har utvecklat en ny sorts 2 i 1 som håller ihop med utan att förlora sin effektivitet. Med sina modifierade poloxaminer rengörs håret skonsamt samtidigt som keratinet, som bygger upp och stärker hårstrået, når sin fulla potential. Håret blir rent och vårdat, på riktigt och du sparar både tid och plats utan att kompromissa med kvaliteten på ditt hår.  

Mer information
Färg Färg
Private Product Nej
Lace size 5
Lace color Hd
Skriv din egen recension
Du recenserar: Scalp Cleanditioner 1000ml
Your Rating