Snabb leverans Hög kvalité

EKO Castor olja

Castor Olja hjälper till att stimulera hårbotten och öka tillväxten på håret. Castor olja ger glans och liv till ett torrt hår, stimulerar hårbotten och kan hjälpa till att motverka överproduktion av talj.

Special Price 79,00 kr Regular Price 199,00 kr
Tillgängligt: I lager
SKU
Castor/ ricin

Castor Olja har snabbt blivit populärt att använda i håret för att hjälpa till och stimulera hårbotten och öka tillväxten på håret. Castor olja ger glans och liv till ett torrt hår, stimulerar hårbotten och kan hjälpa till att motverka överproduktion av talg. Starka anti-inflammatoriska och antibakteriella egenskaper hjälper dig bli av med svamp, infektioner och mjäll.

Castor olja är en fet, tjock olja som med fördel kan blandas med Sesam, argan eller kokosolja. Eftersom oljan är väldigt fet så behöver man väldigt lite av den.


Innehåll: Net. 50 ml.


Användning: Tvätta håret som vanligt med valfritt schampo och balsam. Torka håret med en handduk. 
Ta några droppar Castor olja i ena handflatan och gnid mellan händerna så att oljan fördelas över båda händerna. Massera försiktigt in oljan i håret. Först i topparna och sedan in mot skalpen. Låt oljan sjunka in i håret under 20-30 minuter. Torka håret med en hårfön eller låt det torka naturligt.

Mer information
Color18-60
Private ProductNej
Vi hittade andra produkter du kanske gillar!