Repair Cleanditioner 1000ml

Repair Cleanditioner Royal KIS - för skadat och kemiskt behandlat hår. Reparerar håret.

Royal Repair Cleanditioner är en ny utvecklat 2 i 1 schampo och balsam. Volymgivande Cleanditioner för tunt och livlöst hår. Innehåller höga halter keratin för att ge mer spänst i håret och koffein som väcker de slumrande hårsäckarna för att ge dig mer hår. Ger således ett fylligare hår även efter en längre tid. Håret blir rent och vårdat, på riktigt, och du sparar både tid och plats utan att kompromissa med kvaliteten på ditt hår.

Du behöver inte använda balsam, Royal Repair Cleanditioner är ett schampo och balsam.

449,00 kr
Tillgängligt: I lager
SKU
95707
HANDLA NU & BETALA SENARE

Repair Cleanditioner Royal KIS

Den högsta halten keratin i denna serie. Detta gör denna Cleanditioner utmärkt för skadat eller kemiskt behandlat hår. Keratin bygger upp och reparerar strukturen på ditt hår och stärker det för att ge håret dess naturliga motståndskraft tillbaka.

Rik doft av bland annat bergamont, jasmin, myskt och patchouli

1000 ml 

 

KIS Royal Cleanditioner är 2 i 1 produkter som på skonsamt rengör och vårdar ditt hår i en enda produkt. Perfekt för de dagar du behöver en snabbare hårtvätt. Keratin stärker håret på djupet i och med att det är det håret är uppbyggt av naturligt.

2-1 produkter har tidigare varit uppbyggda som en blandning av vanligt schampo och balsam med negativt laddade rengörare och positivt laddade vårdande ingredienser - vilket gett resultatet att produkterna påverkat sig själva mer än ditt hår. Producenterna försökte dölja detta med massiva silikonkedjor, som gav illusionen av vårdande rengöring men egentligen "kvävde" håret.

Slut med det: KIS Royal Cleanditioner har utvecklat en ny sorts 2 i 1 som håller ihop med utan att förlora sin effektivitet. Med sina modifierade poloxaminer rengörs håret skonsamt samtidigt som keratinet, som bygger upp och stärker hårstrået, når sin fulla potential. Håret blir rent och vårdat, på riktigt och du sparar både tid och plats utan att kompromissa med kvaliteten på ditt hår.

Mer information
Färg Färg
Private Product Nej
Lace size 5
Lace color Hd
Skriv din egen recension
Du recenserar: Repair Cleanditioner 1000ml
Your Rating