Snabb leverans Hög kvalité

Rak Indisk Hårträns #613 Ljusblond

Rak äkta löshår på träns av god kvalité. 

En hårträns är en lång rad med hår som är dubbelsydd i ena änden. Hårtränsen består av äkta hår, indiskt löshår som är väldigt likt europeiskt hår till strukturen. Vårt indiska löshår är 100% äkta löshår på träns. Kvaliten är därför bra, inte vårt bästa löshår.

Special Price 799,00 kr Regular Price 899,00 kr
Tillgängligt: Slut i lager
SKU
St Indisk #613

Rak äkta löshår på träns av god kvalité.
En hårträns är en lång rad med hår som är dubbelsydd i ena änden. Hårtränsen består av äkta hår, indiskt löshår som är väldigt likt europeiskt hår till strukturen.

 

Mängd: 100 gram per hårträns

Färg: #613 Ljusblond

Bredd: ca 100- 140cm, beroende på löshårets längd

Kvalité: Äkta hår som kan färgas och blekas

Varaktighet: Kan återanvändas vid god skötsel

Hårförlängningsmetod: Weaving, sy in, limning, microringar, clip in

Färgning: Vi rekommenderar inte att färga håret då håret redan är färgat.
Normalt går det bra att färga det igen, men som dom flesta vet så kan resultatet variera då håret redan är färgat.


Vårt indiska löshår är 100% äkta löshår på träns. Löshåret består av hårstrån från en andrahands sortering och i många fall flera donatorer. Kvaliten är därför bra, inte vårt bästa löshår. Indiskt hår liknar europeiskt löshår till strukturen. Det raka löshåret kan lockas men vid tvätt återgår löshåret alltid till sin ursprungliga form, dvs rakt igen.

 

Hur många paket indiskt löshår behöver jag?
1. Om du har väldigt kort hår behöver du minst 2-3 stycken paket för att få en normal hårförlängning, men om du vill ha en riktigt fyllig och sexig look (och har kort hår), rekommenderar vi 3 paket.

2. Om du har mellanlångt hår, rekommenderar vi minst 1-2 paket löshår för att få en fyllig hårförtjockning eller hårförlängning.

TÄNK PÅ ATT: Ju längre löshåret är, desto kortare är tränsen på bredden, men det påverkar inte vikten. Och ju längre håret är, desto mer behöver man till hårförlängningen.

 

Mer information
Private ProductNej
Vi hittade andra produkter du kanske gillar!