Snabb leverans Hög kvalité Trygg e-handel
info@fairwithhair.se
0Item(s)

Du har inga produkter i din varukorg.

Product was successfully added to your shopping cart.

Om löshår, vårt löshår

 Det finns många olika sorters löshår, rena djungeln anser många. Och att det är väldigt svårt att veta vilken kvalité en leverantör erbjuder. Vilket hår du bör välja beror på;

  • Hur länge vill du använda löshåret / hårersttningen?
  • Vilken struktur är det egna håret, lockigt, rakt, vågigt?
  • Byter du ofta hårfärg m.m. Hur tåligt bör löshåret vara?
  • Vad kan du tänka dig betala för ditt nya löshår?

 

Om du vill ha en engångs hårförlängning % hårersättning (dvs att du ska använda löshår i max 3 månader) då kan du köpa billigare hår av en lägre kvalité. Om du vill använda samma löshår flera gånger kan du välja bland de dyrare håren som är återanvändbara (håret bevarar sin kvalité i mer än ett halvår). Den andra varianten är alltså dyrare vid inköp, men kommer att löna sig i längden, då du slipper att köpa nytt hår varje gång du sätter om håret.

Bra att tänka på är att även ditt egna hår mår bättre om du investerar i ett löshår av högre kvalité då de dyrare håren inte trasslar och då undviks att det trasslar in sig med ditt egna.

Alla våra löshår i denna lista går att färga, slinga, bleka och styla men alla kemiska behandlingar sliter på hår och kortar därmed ned hållbarheten på det nya löshåret. Även om alla håren går att färga, bleka m.m. så tål de olika typerna olika mycket vad gäller detta. Sköt om ditt hår och använd värmeskydd!

 

Human hair 

Basic Human hair & Basic Indisk Hår

Hållbarhet 0-3 månader

Prisklass Löshår: 499kr - 3500kr

Basic Human hair finns som  HårtränsPeruker , Syntet peruker

Basic Indiskt löshår finns som: HårtränsNail hairClip on set

Vårt Human Hair är ett 100% äkta löshår av god kvalité.
Löshåret passar dig som vill ha ett lägre pris men ändå ett äkta hår som går att färga, bleka och styla.

Vi har inga garantier på hållbarhet på detta löshår eftersom håret inte är remy. Vill man ha ett bra går rekommenderar vi Premium eller Luxury kvalite. Detta hår är ett bra prisvärt alternativ till våra lyxigare löshår, som ofärgat och med rätt skötsel kan hålla upp till 3 månader.

 

  
 Virgin hair 

Premium Virgin hair

Hållbarhet: 3-­12 månader

Prisklass: 749kr - 8999kr

Virgin hair löshår finns som: Hårträns, Hårdelar, Peruker

Virgin hair löshåret kan färgas. Virgin Hair är ett äkta löshår som liknar brasilianskt löshår. Brasilianskt löshår är det bästa löshåret på marknaden, med en hållbarhet på 1 till 2 år om man tar väl hand om det.

Vårt Virgin Hair Löshår är ett utmärkt 100% äkta trasselfritt löshår. Löshåret kan plattas, lockas och stylas enligt önskemål och vid tvätt återgår löshåret alltid till sin ursprungliga form, dvs rakt, vågigt, lockigt eller krulligt igen. Hårets ursprung är Kina.

 Brasiliansk Löshår 

Luxury Brasilianskt löshår

Hållbarhet 9-24 månader

Prisklass: 1199kr - 13000kr

Brasiliansk löshår finns som: Hårträns, Nailhair, Clip on set, Flip on, Peruk

Äkta brasilianskt löshår är ett lyxlöshår med starka, mjuka och glänsande hårstrån. Vårt brasilianska löshår är 100% äkta virgin remy löshår. Brasilianskt löshår är ett av det bästa håren som finns. Därför är brasilianskt löshår ett av de populäraste löshårs alternativ för de med krav på hög kvalité. Löshåret går att färga, platta, locka och styla precis som man vill.

Brasilianskt löshår är i sitt naturliga tillstånd starkt, mjukt, glänsande och trasselfritt. Hållbarheten på håret i original skick och god skötsel är upp till 2 år.

 Europeisk löshår 

Europeiskt löshår

Hållbarhet: 6-12 månader

Prisklass: 1599kr - 2199kr

Europeiskt löshår finns som: Hårträns, Nailhair, Clip on set, Flip on

Om du har ett vanligt nordiskt hår så rekommenderar vi vårt europeiska löshår. Europeiskt betyder nödvändigtvis inte alltid att håret ursprungligen kommer från ett land i Europa utan, vi kallar vårt löshår för Europeiskt löshår på grund av själva strukturen som liknar de skandinaviska och europeiska håren med fina hårstrån.
Det raka europeiska håret har oftast ett lätt självfall efter tvätt

Europeiskt löshår har en vacker och skinande glans samtidigt som det är lent och följsamt. Hårstråna är starka men tunna, fina och fluffiga. Av den anledningen så smälter det in otroligt bra i skandinaviskt hår!

 

Skillnaden på Remy och icke remy.
Alla löshår vi säljer är Remy hår, vilket betyder att alla hårstrån ligger åt samma håll och trasslar inte som icke Remy hår gör.
Löshår av icke Remy hår är ett 2:a sorterings-hår som samlats ihop från golv m.m. vilket gör att håret ligger huller om buller och inte ger ett lika fint och naturligt resultat som äkta Remy hårförlängningar.
Äkta Remy hår klippts av och fästs ihop i en tofs på en gång för att löshåret ska forma sig naturligt, hålla sig fint och ge bästa resultat.

 

löshår

 

Skillnaden på single drawn och double drawn löshår
Singel drawn betyder att ett löshår är klippt endast i ena änden, vilket gör att löshåret är tjockare i roten än i toppen.
Single drawn löshår har lite glesare toppar än double drawn.

Double drawn löshår är klippt både vid roten och vid topparna, vilket gör att alla hårstrån i princip är jämntjocka.


Färgning av håret

Vi garanterar att alla våra löshår är äkta hår. Därför kan du färga och bleka löshåren. Men det är inget vi har några garantier på då det är en komplicerad process som bäst görs av en utbildad person. Nedanför är vår färgkarta på våra löshår.

fairwithhair färgkarta
Om våra löshår.
Vi köper in våra löshår från fyra olika fabriker, för att alltid kunna erbjuda produkter och kvaliteter som passar alla sorters hårtyper. Vi köper våra löshår direkt från fabrik, vilket gör att vi kan hålla mycket låga priser.

 

Hur mycket hår behöver man?

Om du har väldigt kort hår behöver du 2-­3 paket för att få en normal hårförlängning, men om du vill ha en riktigt fyllig look (och har kort hår), rekommenderar vi ca 3 paket. Har du mellanlångt hår, rekommenderar vi minst 2 paket löshår för att få en fyllig hårförtjockning och förlängning

löshår