20% RABATT

Använd fransar Rabattkod i kassan

GÄLLER FÖR FRANSAR OCH FRANSTILLBEHÖR

* Fransarna går att återanvända många gånger!

Premium Kinky Krullig Lace Frontal

Rating:
0%

Med en Kinky Krullig Lace Frontal uppnår du enkelt ett naturligt och lyxigt resultat utan att behöva tumma på kvalitén. Våra Lace Frontals skapar ett trovärdigt hårfäste och hårbotten, eftersom det ser ut som att hårstråna kommer direkt från ditt huvud. 

Fairwithhair Lace frontals består endast av 100% äkta Remy löshår av hög kvalitet, och är valet för dig som ställer höga krav på kvalité och livslängd. Beställ din Lace frontal idag och upplev känslan och skillnaden med bra löshår du också! 

Regular Price 1 599,00 kr Special Price 1 399,00 kr
Tillgängligt: Slut i lager
SKU
67-7

Kinky Krullig lace frontal 

En Lace Frontal används för att försluta hårförlängningen vid pannan. Fairwithhair Lace Frontals skapar ett hårfäste och hårbotten som ser väldigt naturliga ut, då det ser ut som att hårstråna kommer direkt ut från hårbotten. Det naturliga resultatet beror på det tunna Lace materialet, som enkelt smälter in och matchar din egen hårbotten. En Lace Frontal är också ett bra verktyg för dig som vill dölja en skallig plats på huvudet, göra en full weave med en naturlig förslutning runt ansiktet eller om man ska göra en peruk. 

 

Lace storlek: 13''*4'' = 32,5*10 cm

Struktur:Kinky Krullig Löshår

Kvalitet: Trasselfritt, kan färgas. Löshåret är 100% äkta Remy hår


Allt hår som används i Fairwithhair Lace frontals är 100% äkta Remy löshår. Håret är obehandlat, så att du kan bleka och färga din Lace Frontal till den färg du önskar. Löshåret kan plattas, lockas och stylas enligt önskemål och vid tvätt återgår löshåret alltid till sin ursprungliga form, dvs rakt, vågigt, lockigt eller krulligt igen.


Skötselråd: 

Det är viktigt att alltid använda ett värmeskydd när du plattar, lockar eller fönar löshåret för att minska slitage och för att håret ska bevara sin kvalitet och glans så länge som möjligt. Var dock försiktig med botten på lace frontal nätet när du kammar och stylar håret, då knutarna är handgjorda och känsliga. Vi har ingen garanti på hur länge en lace frontal håller. Ta därför väl hand om den. 

Använd alltid låg värme på stylingsverktyg, eftersom detta kommer att bidra till att bevara hårets kvalitet. En lace frontal bör borstas dagligen, men inte för kraftigt, då håret inte växer tillbaka som ditt eget hår. Trassel bör utredas noggrant och försiktigt, hand för hand för att inte skada håret. Använd dig av en hårborste anpassad för löshår. Använd skonsamma stylingprodukter under tiden du stylar och arbetar med håret. Du kan sedan avsluta med en hårdare spray. 

Din lace frontal löshår behöver god skötsel för att hålla sig lent och fräscht under en längre tid. Använd våra rekommenderade hårvårdsprodukter för löshår för att försäkra dig om bästa möjliga vård och kvalité på ditt hår. Vi kan inte garantera kvalitén på löshår vid användning av andra produkter som kan innehålla ingredienser som inte är kompatibla med hårförlängning. 

 

Med Fairwithhair Kinky Krullig Lace Frontal, får du ett naturligt och vackert resultat, utan att behöva tveka på kvalitén. Köp din Lace Frontal idag!

Mer information
Färg 1b