Snabb leverans Hög kvalité
Guldblond Rak Lace Peruk

Guldblond Lace Peruk värmetålig

Guldblond vågig Lace Peruk

Guldblond vågig Lace Peruk värmetålig

Platinablond vågig Lace Peruk värmetålig

Platinablond vågig Lace Front Peruk av hög kvalité - Vågig hår av syntetiska fibrer

Lace peruk passar dig som vill ha en prisvärd naturtrogen peruk. Peruken är tillverkat i ett syntetiskt värmetåligt material som både ser ut och känns lite som äkta hår.

Eftersom det är en lace peruk som är handknutet runt hårfästet, ger peruken ett intryck där det ser ut som hårstråna växer från din egen botten.

Special Price 899,00 kr Regular Price 999,00 kr
Tillgängligt: I lager
SKU
slace peruk 5

Platinablond Lace Front Peruk av hög kvalité -  Vågig hår av syntetiska fibrer
Rak Lace peruk är tillverkat av ett syntetiskt värmetåligt material som liknar äkta hår. passar dig som vill ha en naturtrogen peruk. Lace innebär att peruken har ett hudliknande spetsmaterial kring hårfästet där den är handgjord knut för knut. Detta ger ett naturligt intryck där det ser ut som hårstråna växer från din egen botten. 

Stil: Platinablond vågig Peruk, vågig hårförlängning
Längd: 18 inch= 45cm
Storlek: One size medium, passar alla
Frisyr: Nätet formar du efter din egen hårlinje genom att klippa och forma det. Du kan även klippa in just den frisyren du själv önskar hos din frisör eller behålla perukens naturliga frisyr.
Kvalitet: Värmetåligt syntetfiber värmetåligt upp till 190 C. Prisvärt syntetiskt löshår.

Lace Peruk betyder att de yttre delarna av Lace peruken (dvs det som normalt syns vid pannan, tinningarna, runt öronen osv) är handknutet på ett tunt Lace (spets) nät. Denna del på Lace peruken gör att peruken i sig knappt syns eller känns och det ger en luftig och behaglig känsla eftersom den andas bra genom det fina nätet. Bakre del av peruken är maskin-sytt, i en luftigt och ihålig utformning. I nacken har Front Lace peruken reglerbara spännen som sytts på.


Beställ din raka lace peruk online, vi har snabb leverans på peruker!

Mer information
Color1TDingray
StrukturVågigt Löshår
KvalitéSyntetisk löshår
Private ProductNej