Snabb leverans Hög kvalité Trygg e-handel
info@fairwithhair.se
0Item(s)

Du har inga produkter i din varukorg.

Product was successfully added to your shopping cart.

Unna dig en peruk gjord av äkta hår. Att välja en peruk av äkta löshår är ett betydligt bättre val, än en peruk av syntetiskt löshår. En peruk av äkta hår ger dig ett naturligt utseende och håret faller vackert precis som om det vore ditt egna hår.

En lace wig peruk av äkta hår går att styla precis som vanligt hår, eftersom lace innebär att den är handgjord knut för knut så ser det ut precis som att håret växer fram från din egen hårbotten. Resultat blir – ett vackert, fylligt och naturligt hår i den frisyr du själv önskar!

Premium Peruker Äkta Hår

Fallande ordning

   

11 artiklar

 1. Vågig Front Lace Peruk äkta hår Vågig Front Lace Peruk äkta hår
  Kampanj

  Premium Vågig Lace Peruk äkta hår

  En vågig lace wig peruk av äkta hår går att styla precis som vanligt hår, eftersom lace innebär att den är handgjord knut för knut så ser det ut precis som att håret växer fram från din egen hårbotten. Resultat blir – ett vackert, fylligt och naturligt hår i den frisyr du själv önskar!

  Ordinarie pris 6 000,00 kr

  Special Price 5 490,00 kr

 2. Rak Front Lace Peruk äkta hår Rak Front Lace Peruk äkta hår
  Kampanj

  Premium Rak Lace Peruk äkta hår

  En rak lace wig peruk av äkta hår går att styla precis som vanligt hår, eftersom lace innebär att den är handgjord knut för knut så ser det ut precis som att håret växer fram från din egen hårbotten. Resultat blir – ett vackert, fylligt och naturligt hår i den frisyr du själv önskar!

  Ordinarie pris 6 000,00 kr

  Special Price 5 490,00 kr

 3. Lockig Front Lace Peruk äkta hår Lockig Front Lace Peruk äkta hår
  Kampanj

  Premium Lockig Front Lace Peruk äkta hår

  En Lockig lace wig peruk av äkta hår går att styla precis som vanligt hår, eftersom lace innebär att den är handgjord knut för knut så ser det ut precis som att håret växer fram från din egen hårbotten. Resultat blir – ett vackert, fylligt och naturligt hår i den frisyr du själv önskar!

  Ordinarie pris 6 000,00 kr

  Special Price 5 490,00 kr

 4. Krullig Front Lace Peruk äkta hår Krullig Front Lace Peruk äkta hår
  Kampanj

  Premium Krullig Lace Peruk äkta hår

  En Krullig lace wig peruk av äkta hår går att styla precis som vanligt hår, eftersom lace innebär att den är handgjord knut för knut så ser det ut precis som att håret växer fram från din egen hårbotten. Resultat blir – ett vackert, fylligt och naturligt hår i den frisyr du själv önskar!

  Ordinarie pris 6 000,00 kr

  Special Price 5 490,00 kr

 5. Rak 360 Lace Peruk äkta hår Rak 360 Lace Peruk äkta hår
  Kampanj

  Premium Rak 360 Lace Peruk äkta hår

  En rak 360 lace peruk av äkta hår går att styla precis som vanligt hår, eftersom lace innebär att den är handgjord knut för knut så ser det ut precis som att håret växer fram från din egen hårbotten. Resultat blir – ett vackert, fylligt och naturligt hår i den frisyr du själv önskar!

  Ordinarie pris 7 000,00 kr

  Special Price 5 990,00 kr

 6. Krullig 360 Lace Peruk äkta hår Krullig 360 Lace Peruk äkta hår
  Kampanj

  Premium Krullig 360 Lace Peruk äkta hår

  En krullig 360 lace peruk av äkta hår går att styla precis som vanligt hår, eftersom lace innebär att den är handgjord knut för knut så ser det ut precis som att håret växer fram från din egen hårbotten. Resultat blir – ett vackert, fylligt och naturligt hår i den frisyr du själv önskar!

  Ordinarie pris 7 000,00 kr

  Special Price 5 990,00 kr

 7. Vågig 360 Lace Peruk äkta hår Vågig 360 Lace Peruk äkta hår
  Kampanj

  Premium Vågig 360 Lace Peruk äkta hår

  En vågig 360 lace peruk av äkta hår går att styla precis som vanligt hår, eftersom lace innebär att den är handgjord knut för knut så ser det ut precis som att håret växer fram från din egen hårbotten. Resultat blir – ett vackert, fylligt och naturligt hår i den frisyr du själv önskar!

  Ordinarie pris 7 000,00 kr

  Special Price 5 990,00 kr

 8. Premium Lockig 360 Lace Peruk äkta hår Premium Lockig 360 Lace Peruk äkta hår
  Kampanj

  Premium Lockig 360 Lace Peruk äkta hår

  En lockig360 lace peruk av äkta hår går att styla precis som vanligt hår, eftersom lace innebär att den är handgjord knut för knut så ser det ut precis som att håret växer fram från din egen hårbotten. Resultat blir – ett vackert, fylligt och naturligt hår i den frisyr du själv önskar!

  Ordinarie pris 7 000,00 kr

  Special Price 5 990,00 kr

 9. Rak Full Lace Peruk äkta hår Rak Full Lace Peruk äkta hår
  Kampanj
  Nytt

  Premium Rak Full Lace Peruk äkta hår

  En rak full lace wig peruk av äkta hår går att styla precis som vanligt hår, eftersom lace innebär att den är handgjord knut för knut så ser det ut precis som att håret växer fram från din egen hårbotten. Resultat blir – ett vackert, fylligt och naturligt hår i den frisyr du själv önskar!

  Ordinarie pris 7 500,00 kr

  Special Price 6 990,00 kr

 10. Lockig Full Lace Peruk äkta hår Lockig Full Lace Peruk äkta hår
  Kampanj
  Nytt

  Premium Lockig Full Lace Peruk äkta hår

  En krullig full lace wig peruk av äkta hår går att styla precis som vanligt hår, eftersom lace innebär att den är handgjord knut för knut så ser det ut precis som att håret växer fram från din egen hårbotten. Resultat blir – ett vackert, fylligt och naturligt hår i den frisyr du själv önskar!

  Ordinarie pris 7 500,00 kr

  Special Price 6 990,00 kr

 11. Vågig Full Lace Peruk äkta hår Vågig Full Lace Peruk äkta hår
  Kampanj
  Nytt

  Premium Vågig Full Lace Peruk äkta hår

  En vågig full lace wig peruk av äkta hår går att styla precis som vanligt hår, eftersom lace innebär att den är handgjord knut för knut så ser det ut precis som att håret växer fram från din egen hårbotten. Resultat blir – ett vackert, fylligt och naturligt hår i den frisyr du själv önskar!

  Ordinarie pris 7 500,00 kr

  Special Price 6 990,00 kr

Fallande ordning

   

11 artiklar