Snabb leverans Hög kvalité

Premium 360 Lace Peruk

En 360 Lace peruk är otroligt flexibel peruk. Exempelvis kan du ha håret bakåtkammat, mittbena, snedlugg mm utan att man ser någon perukkant. Men kanske det mest imponerande är att du även kan ha håret i tofs/hästsvans! (något som är väldigt svårt för att inte säga omöjligt med traditionella peruker).

Fallande ordning
Visa som Rutnät Lista

1 Artikel

per sida
  1. Rating:
    100%
    Premium Rak 360 Lace Peruk äkta hår
    As low as 9 490,00 kr
    Quickview
Fallande ordning
Visa som Rutnät Lista

1 Artikel

per sida

En 360 Lace Peruk betyder att alla yttre delarna av Lace peruken (dvs det som normalt syns vid pannan, tinningarna, runt öronen och back till i nacken) är handknutet på ett tunt Lace (spets) nät. Denna del på Lace peruken gör att peruken i sig knappt syns eller känns och det ger en luftig och behaglig känsla eftersom den andas bra genom det fina nätet. 

I nacken har 360 Lace peruken reglerbara spännen som sytts på lace nätet, vilket gör det möjligt för dig att själv reglera storleken på peruken.

Lace peruken är otroligt flexibel och kan användas med den frisyr du önskar för stunden. Exempelvis kan du ha håret bakåtkammat, mittbena, snedlugg mm utan att man ser någon perukkant. Men kanske det mest imponerande är att du även kan ha håret i tofs/hästsvans! (något som är väldigt svårt för att inte säga omöjligt med traditionella peruker).