Snabb leverans Hög kvalité Trygg e-handel
info@fairwithhair.se
0Item(s)

Du har inga produkter i din varukorg.

Product was successfully added to your shopping cart.

Full Lace Peruk Äkta handknuten, Full Lace Wig tillverkad av Virgin Hair, Brazilian, Asiatiskt löshår av hög kvalité. En Full Lace peruk av äkta löshår går att forma och styla precis som vanligt hår. Full Lace Wig innebär att den är handgjord knut för knut, därför ser det ut precis som att håret växer fram från din egen hårbotten. Med en Full Lace peruk kan du byta frisyr när du känner för det. Exempelvis kan du ha håret bakåtkammat, mittbena, snedlugg mm utan att man ser någon perukkant framtill. Men kanske det mest imponerande är att du även kan ha håret i hög tofs eller hästsvans, och om du vill så kan du även limma fast Lace peruken så att den sitter fast i 1-3 veckor. Så i korthet är en äkta Full Lace Peruk, Full Lace Wig ett mycket bra val om du vill ha en peruk som ger ett äkta och naturligt utseende och som samtidigt ger dig obegränsade möjligheter att variera frisyr och styling. Vi rekommenderar dig att unna dig en peruk gjord av äkta hår. En peruk av äkta löshår ger dig ett naturligt utseende och håret faller vackert precis som om det vore ditt egna hår. Med våra Full Lace peruker kan du känna dig bekväm och som dig själv, och se ut som du vill se ut!

Premium Full Lace peruk

Fallande ordning

   

3 artiklar

Fallande ordning

   

3 artiklarWebbshop & Butik

Välj det som passar dig bäst!

Vi erbjuder peruker, hårförlängningar och äkta löshår online, löshår av hög kvalité som håller länge och ger dig sen naturliga, fylliga hårförlängningen du vill ha.

Löshåren vi säljer är brasilianskt löshår, indiskt löshår, europeiskt löshår och asiatiskt löshår.

Förutom att vara en komplett hårbutik online så kan du även boka tid för en konsultation. Detta upplever vi är det bästa sättet att i lugn och ro ge bästa service. Välkommen!
Salong FairWithHair