Snabb leverans Hög kvalité

Premium Peruker Äkta Hår

Premium peruker äkta hår

Unna dig en peruk av äkta hår. Fairwithhairs Premium peruker är gjorda av 100% äkta löshår och är det perfekta valet för dig som vill ha en naturlig peruk med lång hållbarhet och starkt, glänsande hår. Peruken innehåller endast löshår av hög kvalitet, vilket gör att löshåret faller väldigt naturligt och kan återanvändas flera gånger vid god skötsel. Resultatet blir – ett vackert, fylligt och naturligt hår i den frisyr du själv önskar!

Här hittar du våra Premium peruker av äkta hår i olika färger, längder och texturer.

Fallande ordning
Visa som Rutnät Lista

6 artiklar

per sida
 1. Rating:
  100%
  Premium Vågig Lace Peruk äkta hår
  As low as 8 490,00 kr
  Quickview
 2. Rating:
  100%
  Premium Rak Lace Peruk äkta hår
  As low as 8 490,00 kr
  Quickview
 3. Rating:
  100%
  Premium Krullig Lace Peruk äkta hår
  As low as 8 490,00 kr
  Quickview
 4. Rating:
  100%
  Premium Rak 360 Lace Peruk äkta hår
  As low as 9 490,00 kr
  Quickview
 5. Rating:
  0%
  Premium Lockig Lace Peruk äkta hår
  As low as 8 490,00 kr
  Quickview
 6. Premium Kim Silver Blond Peruk äkta hår Platinablond lace peruk
  Kampanj
  Rating:
  0%
  Premium Kim Silver Blond Peruk äkta hår
  Special Price 8 490,00 kr Regular Price 9 500,00 kr
  Quickview
Fallande ordning
Visa som Rutnät Lista

6 artiklar

per sida

Fairwithhair premium peruk - Lace peruk - lace wig - 100% äkta löshår online

Fairwithhairs premium Lace peruker innehåller endast 100% äkta löshår av hög kvalitet. Vi strävar alltid efter att försöka ha det senaste på marknaden för att kunna tillgodose dina behov. Premium perukerna kommer med en handknuten lace, som smälter in väldigt lätt med din egna hårbotten. Detta bidrar till ett väldigt naturligt utseende. Löshåret på peruken kan hålla i upp till 1-2 år om man tar hand om den väl. Var extra försiktig med lacen, då den är väldigt ömtålig. På grund av detta så har Fairwithhair inga garantier på hur länge en lacen kan hålla, så ta väl hand om den. 

Skötselråd: Det är viktigt att alltid använda ett värmeskydd när du plattar, lockar eller fönar löshåret för att minska slitage och för att håret ska bevara sin kvalitet och glans så länge som möjligt. Var dock försiktig med botten på lace nätet när du kammar och stylar håret, då knutarna är handgjorda och känsliga. Vi har ingen garanti på hur länge en lace hårdel håller. Ta därför väl hand om den. 

Använd alltid låg värme på stylingsverktyg, eftersom detta kommer att bidra till att bevara hårets kvalitet. En lace hårdel bör borstas dagligen, men inte för kraftigt då håret inte växer tillbaka som ditt eget hår. Trassel bör utredas noggrant och försiktigt, hand för hand för att inte skada håret. Använd dig av en hårborste anpassad för löshår. Använd skonsamma stylingprodukter under tiden du stylar och arbetar med håret. Du kan sedan avsluta med en hårdare spray. 

Din peruk behöver god skötsel för att hålla sig len och fräsch under en längre tid. Använd våra rekommenderade hårvårdsprodukter för löshår för att försäkra dig om bästa möjliga vård och kvalité på ditt hår. Vi kan inte garantera kvalitén på löshår vid användning av andra produkter som kan innehålla ingredienser som inte är kompatibla med hårförlängning.