Snabb leverans Hög kvalité

Luxury Peruker Äkta Hår

Luxury peruker äkta hår

Fairwithhairs Luxury peruker är framtagna för att möta dina behov av både komfort, användarvänlighet och moderna snitt. En Luxury peruk är det glasklara valet för dig som vill ha en peruk av absolut högsta kvalité. Luxury perukerna innehåller brasilianskt löshår med endast starka, fina och glansiga hårstrån.  Det tunna Lace materialet i Luxury perukerna bidrar till ett väldigt naturtroget utseende eftersom att det enkelt smälter in med din egen hudton. Hårstråna i lacen är fastknutna för hand, vilket ger intrycket av att hårstråna kommer ut direkt från ditt huvud. Vid god skötsel kan du njuta av din Luxury peruk i upp till 1-2 år.  

Luxury perukernas överlägsna kvalité ger dig ett lyxigt och exklusivt hår som du kan styla, färga och forma precis som du vill. Beställ din Luxury peruk idag och upplev skillnaden med bra löshår du också!

Fallande ordning
Visa som Rutnät Lista

3 artiklar

per sida
 1. Rating:
  0%
  Luxury Rak Bob Lace Peruk äkta hår
  As low as 6 490,00 kr
  Quickview
 2. Rating:
  0%
  Premium Bob Lace Peruk äkta hår
  As low as 6 490,00 kr
  Quickview
 3. Rating:
  100%
  Luxury Rak Lace Peruk äkta hår
  Quickview
  Slut i lager
Fallande ordning
Visa som Rutnät Lista

3 artiklar

per sida

Fairwithhair Luxury peruk- brasilianskt löshår - lace wig - 100% äkta löshår online

Fairwithhairs Luxury Lace peruker innehåller endast 100% äkta löshår av högsta kvalitet. Vi strävar alltid efter att försöka ha det senaste på marknaden för att kunna tillgodose dina behov. Luxury perukerna kommer med en handknuten lace, som smälter in väldigt lätt med din egna hårbotten. Detta bidrar till ett väldigt naturligt utseende. Löshåret på peruken kan hålla i upp till 1-2 år om man tar hand om den väl. Var extra försiktig med lacen, då den är väldigt ömtålig. På grund av detta så har Fairwithhair inga garantier på hur länge en lacen kan hålla, så ta väl hand om den. 

Skötselråd: Det är viktigt att alltid använda ett värmeskydd när du plattar, lockar eller fönar löshåret för att minska slitage och för att håret ska bevara sin kvalitet och glans så länge som möjligt. Var dock försiktig med botten på lace nätet när du kammar och stylar håret, då knutarna är handgjorda och känsliga. Vi har ingen garanti på hur länge en lace hårdel håller. Ta därför väl hand om den. 

Använd alltid låg värme på stylingsverktyg, eftersom detta kommer att bidra till att bevara hårets kvalitet. En lace hårdel bör borstas dagligen, men inte för kraftigt då håret inte växer tillbaka som ditt eget hår. Trassel bör utredas noggrant och försiktigt, hand för hand för att inte skada håret. Använd dig av en hårborste anpassad för löshår. Använd skonsamma stylingprodukter under tiden du stylar och arbetar med håret. Du kan sedan avsluta med en hårdare spray. 

Din peruk behöver god skötsel för att hålla sig len och fräsch under en längre tid. Använd våra rekommenderade hårvårdsprodukter för löshår för att försäkra dig om bästa möjliga vård och kvalité på ditt hår. Vi kan inte garantera kvalitén på löshår vid användning av andra produkter som kan innehålla ingredienser som inte är kompatibla med hårförlängning.