Luxury Vågig Nail hair Löshår

Luxury Vågig Nail hair 40cm - 70cm

Luxury Rak Nail Hair 40cm-70cm

Luxury Rak Nail Hair 40cm-70cm 17 4.4 5 1

Luxury Rak nail hair är gjort på 100% äkta löshår. Nail hair innebär att slingorna med hår har keratinfästen på toppen som du kan smälta fast i ditt egna hår. Metoden ger dig ett naturligt och fylligt resultat och fästena blir små och diskreta, vilket gör att dom knappt syns. En förlängning med nail hair håller i upp till 3-4 månader innan man behöver ta bort och återinsätta slingorna.

As low as 499,00 kr
I LAGER, SNABB LEVERANS!
SKU
13

Luxury Rak nail hair är slingor som har keratinfästen, som du smälter med ett värmeverktyg för att fästa i ditt egna hår. Metoden är bra för dig som vill ha ett naturligt och fylligt resultat med hårförlängningar som knappt syns. När man smälter keratinfästena blir dom små och diskreta, och det går att placera dom i sektioner för att få ett jämnt och snyggt resultat.

 

Vårat Luxury rak nail hair är gjorda på äkta Brasilianskt löshår och går där med att färga, styla och forma precis som du vill. Hållbarheten på ditt nail hair beror såklart på hur du sköter dom, men med god skötsel kan dom hålla i 3-4 månader innan det är dags för omsättning. När du köper äkta löshår i hög kvalité finns det möjlighet att återanvända samma slingor flera gånger, det finns lösa keratinchips i våran webbshop om du behöver bygga på dina fästen.

 

Mängd: 24 gram löshår
Kvalitet: Hög kvalité, 100 % löshår
Hållbarhet: 3-4 månader, håret går att återanvändas
Övrigt: Du behöver ca 1-2 paket för en hårförtjockning, och 3-6 paket för en hel hårförlängningFördelar med Luxury Rak Nail Hair Löshår:
Nail hair metoden är skonsam mot ditt egna hår och ger dig en naturlig och fyllig hårförlänging utan att synas. Keratinfästena blir små och diskreta när dom smält och är lätta att dölja. Luxury rak nail hair är gjort på 100% äkta löshår i högsta kvalité och dom kommer i flertalet färger och längder.

 

Då håret är äkta är det möjligt för dig att färga,styla och forma håret precis som du vill. Sköter du håret väl kan det hålla i upp till 1-2 år. Själva metoden håller i 3-4 månader med god skötsel,sen är det rekommenderat att ta bort och återinsätta ditt hår för att inte orsaka massa trassel.

 

Beställ ditt Luxury rak nail hair idag, vi garanterar hög kvalité på vårat löshår!

Mer information
Struktur Rak
Leverans Frakt 2-5 dagar
Kvalité & Hållbarhet Luxury Hår 6-24 månader
Garanti Kvalitetsgaranti köp rek. hårvård
Vi hittade andra produkter du kanske gillar!