20% RABATT

Använd fransar Rabattkod i kassan

GÄLLER FÖR FRANSAR OCH FRANSTILLBEHÖR

* Fransarna går att återanvända många gånger!
Rak Bob Lace Peruk äkta hår

Luxury Rak Bob Lace Peruk

Basic Bob Rak Lace Peruk

Basic Bob Rak Lace Peruk äkta hår

Luxury Vågig Bob Lace Peruk

Rating:
0%

Unna dig en peruk gjord av äkta hår. Att välja en peruk av äkta löshår är ett betydligt bättre val, än en peruk av syntetiskt löshår. En peruk av äkta hår ger dig ett naturligt utseende och håret faller vackert precis som om det vore ditt eget hår.

En lace peruk av äkta hår går att styla precis som vanligt hår, eftersom lace innebär att den är handgjord knut för knut så ser det ut precis som att håret växer fram från din egen hårbotten. Resultat blir – ett vackert, fylligt och naturligt hår i den frisyr du själv önskar!

As low as 6 490,00 kr
I LAGER, SNABB LEVERANS!
SKU
0081BobV

Äkta handknuten Vågig Front Lace Peruk äkta hår

Unna dig en peruk gjord av äkta hår. Att välja en peruk av äkta löshår är ett betydligt bättre val, än en peruk av syntetiskt löshår. En peruk av äkta hår ger dig ett naturligt utseende och håret faller vackert precis som om det vore ditt eget hår.

En lace peruk av äkta hår går att styla precis som vanligt hår, eftersom lace innebär att den är handgjord knut för knut så ser det ut precis som att håret växer fram från din egen hårbotten. Resultat blir – ett vackert, fylligt och naturligt hår i den frisyr du själv önskar!

 

Längd: 12 inch = Bob frisyr

Struktur: vågig löshår

Lace: Det är viktigt att förstå att lace (spets) är ett känsligt tyg. Ju tunnare Lace desto mindre kommer folk att kunna se att du bär en peruk. Lace behöver mycket god skötsel

Kvalité: Luxury Remy löshår av högsta kvalitet som kan hålla upp till 2-3 år, om det tas hand om väl. Löshåret går att färga, platta, locka och styla enligt önskemål. På grund av detta är Luxury Lace Peruk löshår ett av de populäraste peruk alternativen.

Storlek: One size, passar de flesta

Form Hårfästet: Forma nätet efter ditt eget hårfäste och klipp därefter till nätet så att det ligger i linje med var ditt naturliga hårfäste ligger/har legat.

Frisyr: Klipp in just den frisyren du själv önskar hos din frisör eller behåll perukens naturliga frisyr.

Baby hår: Peruken har babyhår / ansat hår som gör att hårfästet ser naturligare ut

 

En Front Lace Peruk av äkta hår skiljer sig från en vanlig peruk genom att de yttre delarna av Lace peruken (dvs det som normalt syns vid pannan, tinningarna, runt öronen osv) är handknutna på ett tunt Lace (spets) nät.

Denna del på Lace peruken gör att peruken ser väldigt naturlig ut och knappt känns av då den är väldigt luftig, behaglig och andas bra genom det fina nätet.

Bakre delen av peruken är maskin-sydd. I nacken har Front Lace peruken även reglerbara spännen som är fastsydda i nätet, vilket gör det möjligt för dig att själv reglera storleken på peruken. Lace peruken är otroligt flexibel och du kan enkelt styla den till den frisyr du önskar för stunden.

 

Styling av Vågig Front Lace Peruk: 

Luxury Lace Peruk består av 100% äkta hår, på grund av hårets höga kvalitet så kan håret färgas, blekas, klippas och stylas som så önskas och håret kan tas hand om precis som ditt vanliga hår. Det är dock viktigt att alltid använda ett värmeskydd när du plattar, lockar eller fönar löshåret för att minska slitage och för att håret ska bevara sin kvalitet och glans så länge som möjligt. Var dock försiktig med botten på lace-nätet när du kammar och stylar håret, då knutarna är handgjorda och känsliga. 

Använd alltid låg värme på stylingsverktyg, det kommer att bidra till att bevara hårets höga kvalitet. Hårdelen bör borstas dagligen, men inte för kraftigt, då håret inte växer tillbaka som ditt eget hår. Trassel bör utredas noggrant. Använd dig av en hårborste anpassad för löshår. Använd skonsamma stylingprodukter under tiden du stylar och arbetar med håret. Undvik: 

 1. Att kamma din lace peruk medan den fortfarande är våt 
 2. Att kamma hårt och dra i lacen
 3. Att använda dig av väldigt feta, torra eller oljiga produkter
 4. Att ta bort lim / tape som fäster peruken vid hårlinjen hastigt och aggressivt
 5. Att använda för varmt vatten vid tvättning
 6. Att färga eller bleka i löshåret för mycket. Vi har inga garantier för sådant.
 7. Att klia och skrapa på lacedelen.

Obs! tänk på att håret är mycket mer känsligt för slitage när det är fuktigt än när det är torrt. Tupera inte håret då detta sliter oerhört mycket. Ett löshår behöver inte tvättas särskilt ofta då det inte blir naturligt fettigt som ditt eget hår, på så vis ökar du livslängden avsevärt. 

 

Skötselråd av Vågig Front Lace Peruk:

En front lace peruk behöver god skötsel för att hålla sig lent och fräscht under en längre tid. Använd våra rekommenderade hårvårdsprodukter för löshår för att försäkra dig om bästa möjliga vård och kvalité på din peruk. Vi kan inte garantera kvalitén på löshår vid användning av andra hårvårdsprodukter som inte är kompatibla med vårt löshår. Använd även ett återfuktande serum och arganolja som håller håret mjukt är rekommenderat, samt en anpassad borste för löshår för att undvika onödiga tovor och slitage på ditt löshår.

Med rätt omsorg och skötsel kan du ha din Front Lace Peruk länge. Vi säljer enbart 100% äkta löshår, så att du kan tvätta och styla håret precis som om det vore ditt eget hår. Du kan även färga det, men då rekommenderar vi att du gör det på en salong med erfarenhet av löshår. Tänk också på att alla typer av behandling sliter på löshåret så ju mindre du behandlar det desto bättre håller det sig.

Eftersom peruken är handknuten strå per strå, och handgjorda hårdelar behöver mycket god skötsel för att inte fälla. Det är viktigt att förstå att lace (spets) är ett känsligt tyg. Ju tunnare Lace desto mindre kommer folk att kunna se att du bär en hårdel.

 

Tvättning av din Vågiga Lace peruk:

 1. Borsta alltid försiktigt igenom innan tvätt utan att rista i botten på hårdelen.
 2. Använd vatten från kranen som är cirka 40-grader varmt för att fukta håret. Fördela sedan schampo i dina egna händer och gnid sedan in det lätt i håret utan att trassla till det. Vrid aldrig peruken under tvätt. Skölj sedan rikligt.
 3. Applicera sedan inpackning på samma sätt som schampo, skölj ur och upprepa med balsam.
 4. Låt torka på en peruk ställ.
 5. Vi Rekommenderar Kis Kappers hårvård för äkta hår vid tvätt.
Mer information
Leverans Frakt 2-5 dagar
Kvalité & Hållbarhet Beror på användning
Garanti 14 dagars ångerrätt