20% RABATT

Använd fransar Rabattkod i kassan

GÄLLER FÖR FRANSAR OCH FRANSTILLBEHÖR

* Fransarna går att återanvända många gånger!
Lace frontal

Luxury Vågig Lace Frontal

Luxury Rak Lace Closure

Luxury Rak Lace Closure 1 5 5 1

Med Fairwithhair Raka Luxury Lace Closures uppnår du enkelt ett naturligt och lyxigt resultat utan att behöva tveka på kvalitén. En Lace closure ger dig en naturlig hårbotten och hårfäste, då det ser ut som att hårstråna kommer direkt ut från din hårbotten. 

Fairwithhair Lace closures består endast av 100% äkta Remy löshår av hög kvalitet, och är valet för dig som ställer höga krav på kvalité. Beställ din Lace Closure idag och upplev känslan och skillnaden med bra löshår du också! 

As low as 1 399,00 kr
I LAGER, SNABB LEVERANS!
SKU
555

Luxury Rak Lace Closure 

En hårförlängning med en Lace Closure ser väldigt naturlig ut eftersom Lace closuren är handgjord knut för knut, vilket ger illusionen att hårstråna kommer ut direkt från din hårbotten. En lace closure används för att försluta hårförlängningen vid pannan och är även ett bra verktyg för dig som vill dölja en skallig plats på huvudet, har problem med kala fläckar, tunt hårfäste och är ett sätt att skydda och låta håret under closuren vila ett tag. 

Allt hår som används i Fairwithhair Lace Closures är 100% äkta löshår av hög kvalitet. Håret är även obehandlat så att du kan bleka och färga din Lace closure till den färg du önskar. Löshåret kan plattas, lockas och stylas enligt önskemål och vid tvätt återgår löshåret alltid till sin ursprungliga form, dvs rakt, vågigt, lockigt eller krulligt igen. 

 

Struktur: Rak löshår

Kvalitet: Trasselfritt, kan färgas. Löshåret är 100% äkta Remy hår

 

Skötselråd: 

Det är viktigt att alltid använda ett värmeskydd när du plattar, lockar eller fönar löshåret för att minska slitage och för att håret ska bevara sin kvalitet och glans så länge som möjligt. Var dock försiktig med botten på lace closure nätet när du kammar och stylar håret, då knutarna är handgjorda och känsliga. Vi har ingen garanti på hur länge en lace closure håller. Ta därför väl hand om den. 

Använd alltid låg värme på stylingsverktyg, eftersom detta kommer att bidra till att bevara hårets kvalitet. En lace closure bör borstas dagligen, men inte för kraftigt, då håret inte växer tillbaka som ditt eget hår. Trassel bör utredas noggrant och försiktigt, hand för hand för att inte skada håret. Använd dig av en hårborste anpassad för löshår. Använd skonsamma stylingprodukter under tiden du stylar och arbetar med håret. Du kan sedan avsluta med en hårdare spray. 

Din lace closure löshår behöver god skötsel för att hålla sig lent och fräscht under en längre tid. Använd våra rekommenderade hårvårdsprodukter för löshår för att försäkra dig om bästa möjliga vård och kvalité på ditt hår. Vi kan inte garantera kvalitén på löshår vid användning av andra produkter som kan innehålla ingredienser som inte är kompatibla med hårförlängning. 

 

Med Fairwithhair Raka Lace Closure, får du ett naturligt och vackert resultat, utan att behöva tveka på kvalitén. Köp din Lace Closure idag!