20% RABATT

Använd fransar Rabattkod i kassan

GÄLLER FÖR FRANSAR OCH FRANSTILLBEHÖR

* Fransarna går att återanvända många gånger!
Basic Rak Lace Peruk 50cm #4/27

Basic Rak Lace Peruk äkta hår

Luxury Vågig Bob Lace Peruk äkta hår

Luxury Vågig Bob Lace Peruk

Luxury Rak Bob Lace Peruk

Luxury Rak Bob Lace Peruk 1 5 5 1
Luxury rak bob lace peruk är gjord på remy löshår av högsta kvalité. Med rätt skötsel kan denna peruk hålla i upp till 2-3 år. Då peruken är gjord av 100 % äkta hår går det att färga, forma och styla precis som du vill. En lace peruk har spetsnät som är handgjord knut för knut vilket ger dig ett väldigt naturtroget utseende. Våran Luxury rak bob lace peruk kommer i flera olika färger och har babyhår som gör att hårfästet ser mer naturligt ut.
As low as 6 490,00 kr
I LAGER, SNABB LEVERANS!
SKU
0081BobR

Luxury rak bob lace peruk är perfekt för dig som vill ha ett vackert, fylligt och naturligt resultat. En peruk med äkta hår går att färga och styla som du vill och mer rätt skötsel kan den hålla i upp till 2-3 år. Håret faller vackert precis som det vore ditt egna och med det insydda spetsnätet går det att få en naturlig look, då det ser ut som att håret växer från din egna hårbotten. Peruken har även babyhår/ansat hår vilket gör att hårfästet ser ännu mer naturligt ut. I nacken har peruken spännen som gör det möjligt för dig att själv reglera storleken.

 

 

Peruk: Bob Lace peruk
Längd: 35cm
Struktur: Rakt hår
Kvalitet: Hög kvalité ,Luxury remy löshår
Storlek: One size, passar de flesta
Färg: 1b,2,4,6,613,60,61,scandi,cendre och B8N-60Fördelar med Luxury rak bob lace peruk:
Peruken är handgjord knut för knut vilket gör att det ser ut som håret växer fram från din egna hårbotten. Peruken är gjord på äkta hår därmed går den att färga, styla och forma precis som du vill. Har en hållbarhet på 2-3 år om du sköter den på rätt sätt. Peruken är gjord med babyhår vilket gör att ditt hårfäste ser naturligare ut.Skötselråd:
Då peruken är gjord på äkta hår och är handknuten strå för strå,behöver den mycket god skötsel för att inte fälla eller bli sliten. Vi rekommenderar att du använder dig av våra hårvårdsprodukter för löshår för att försäkra dig om bästa möjliga vård och kvalité på din peruk. Ska du använda dig av värmeverktyg är det viktigt att använda dig av ett värmeskydd och vid borstning är det fördelaktigt att använda dig av en borste anpassat för just ditt hår. Tupera inte håret då det sliter väldigt mycket på löshåret. Vid färgning av ditt hår rekommenderar vi att du bokar tid på en salong med erfarenhet av löshår. Tänk även på att alla typer av behandlingar sliter på löshåret, så ju mindre du behandlar det desto längre håller det.

OBS! Tänk på att håret är mycket mer känsligt för slitage när det är fuktigt än när det är torrt. Ett löshår behöver inte tvättas särskilt ofta då det inte blir naturligt fettigt som ditt eget hår, på så vis ökar du livslängden avsevärt.Tvätt av peruk:
1. Borsta alltid igenom ditt hår innan tvätt
2. Se till att vara försiktig och rista inte i botten på hårdelen
3. Använd vatten från kranen ( ca 40 grader varmt) för att fukta håret
4. Applicera schampo och balsam genom att gnida in det lätt i håret utan att trassla det
5. VRID ALDRIG PERUKEN !
6. Skölj ur noggrant
7. Krama ur fukten ur håret försiktigt i en handduk
8. Skaka peruken och häng den på ett perukställ för att torka
9. Sitter din peruk permanent fast, tvättar du håret i duschen som vanligt och låter det lufttorka
10. Borsta aldrig håret när det är blöttBeställ din Luxury rak bob lace peruk idag, vi garanterar hög kvalité på våra peruker!

Mer information
Leverans Frakt 2-5 dagar
Kvalité & Hållbarhet Beror på användning
Garanti 14 dagars ångerrätt