Snabb leverans Hög kvalité

Lockigt Brasilianskt Hårträns

Lockig Brasilianskt hårträns löshår. Det har hög kvalité att det går att färga, platta, locka och stylas enligt önskemål. Håret är starkt, glänsande, mjukt och trasselfritt.

Tillgängligt: Slut i lager
SKU
Krulligt Br weft

Lockig Hårträns av Brasilianskt löshår med högsta kvalité!

Vårt Lockiga Brasilianska löshår har fina och naturligt glänsande hårstrån. Hårträsen består av 100% äkta löshår. 

 

Mängd: 100 gram per hårträns

Kvalité: Äkta hår som kan färgas och blekas

Varaktighet: Kan återanvändas många gånger

Hårförlängningsmetod: Weaving, sy in, limning, microringar, clip in

 

Brasilianskt löshår är ett exklusivt löshår, som är väldigt populärt bland de som har höga krav på kvalité. Vårt Brasilianska löshår har såfass hög kvalite att löshåret kan blekas, färgas, plattas, lockas och stylas enligt önskemål. Hållbarheten kan vara upp till 1-2 år om det tas väl hand om.


Ett äkta brasilianskt löshår är naturligt lent och starkt. Löshåret har inte blivit behandlat med kemikalier som teflon och kisel för att bli silkeslent och trasselfritt, eftersom håret redan i sitt naturliga tillstånd är väldigt starkt, glänsande, mjukt och trasselfritt. Därför kostar brasilianskt löshår mer än vanligt löshår, men det lönar sig i längden då kvalitén är överlägsen och du kan återanvända håret många gånger.

 

Hur många paket brasilianskt löshår behöver jag?
1. Om du har väldigt kort hår behöver du minst 2-3 stycken paket för att få en normal hårförlängning, men om du vill ha en riktigt fyllig och sexig look( och har kort hår), rekommenderar vi 3 paket.

2. Om du har mellanlångt hår, rekommenderar vi minst 1-2 paket löshår för att få en fyllig hårförtjockning eller hårförlängning.

TÄNK PÅ ATT: Ju längre löshåret är, desto kortare är tränsen på bredden, men det påverkar inte vikten. Och ju längre håret är, desto mer behöver man till hårförlängningen.


Beställ äkta lockigt brasilianska löshår idag, vi har snabb leverans på löshår online!

Mer information
Private ProductNej
Vi hittade andra produkter du kanske gillar!