Mulaan - Syntetisk Lace Peruk 45cm & 55cm

Rating:
0%

Svart Lång Lockig Lace Front Peruk av hög kvalité - Lockigt hår av syntetiska fibrer

Lockig Lace peruk passar dig som vill ha en prisvärd naturtrogen peruk. Peruken är tillverkat i ett syntetiskt värmetåligt material som både ser ut och känns lite som äkta hår.

Eftersom det är en lace peruk som är handknutet runt hårfästet, ger peruken ett intryck där det ser ut som hårstråna växer från din egen botten.

999,00 kr
I LAGER, SNABB LEVERANS!
SKU
slace-peruk-19

Svart Lockig Lace Front Peruk av hög kvalité - Lockigt hår av syntetiska fibrer
Lockig Lace peruk är tillverkat av ett syntetiskt värmetåligt material som liknar äkta hår. passar dig som vill ha en naturtrogen peruk. Lace innebär att peruken har ett hudliknande spetsmaterial kring hårfästet där den är handgjord knut för knut. Detta ger ett naturligt intryck där det ser ut som hårstråna växer från din egen botten. 

Stil: Svart lockig peruk, lockig hårförlängning
Längd: 18 inch= 45cm
Storlek: One size medium, passar alla
Frisyr: Nätet formar du efter din egen hårlinje genom att klippa och forma det. Du kan även klippa in just den frisyren du själv önskar hos din frisör eller behålla perukens naturliga frisyr.
Kvalitet: Värmetåligt syntetfiber värmetåligt upp till 190 C. Prisvärt syntetiskt löshår.

Lace Peruk betyder att de yttre delarna av Lace peruken (dvs det som normalt syns vid pannan, tinningarna, runt öronen osv) är handknutet på ett tunt Lace (spets) nät. Denna del på Lace peruken gör att peruken i sig knappt syns eller känns och det ger en luftig och behaglig känsla eftersom den andas bra genom det fina nätet. Bakre del av peruken är maskin-sytt, i en luftigt och ihålig utformning. I nacken har Front Lace peruken reglerbara spännen som sytts på.


Beställ din lockiga lace peruk online, vi har snabb leverans på peruker!

Mer information
Färg S1b
Längd 50cm
Struktur Lockig
Leverans Frakt 2-5 dagar
Kvalité & Hållbarhet Beror på användning
Garanti 14 dagars ångerrätt