KeraFresh Ask Färgbalsam 250 ml

KeraFresh Ask Färgbalsam är en intensiv balsam med färgpigment som ger nytt lin till färgat och äkta löshår. Färgbomben gör ditt hår eller löshår glansigt och välmående och ger det intensiva toner..

Regular Price 159,00 kr Special Price 100,00 kr
Finns i lager för omgående leverans
SKU
95602

KeraFresh Color Conditioner Ash, Färgbomb

KeraFresh Color Conditioner Ash är en intensiv balsam medfärgpigment som ger nytt lin till färgat och äkta löshår. Färgbomben gör ditt hår eller löshår glansigt och välmående och ger det intensiva toner.

Alla KIS Keratin Infusion System färgbomber innehåller äkta KERATIN, samma keratin som det egna håret. Keratinet i färgbomberna tränger in och bygger upp håret inifrån. KeraFresh Conditioner är alltså uppbyggande samtidigt som det ger nytt liv i ditt hår.

 

Nyans: Ask / Ash

Ask tonen lämpar dig bäst tilldigsomhar hårfärg mellan 4 och 6.

Ask Färgbomb räcker till 10 till 15 appliceringar. 1 flaska innehåller 250 ml


Hur du användning KeraFresh Color Conditioner Ash Färgbomb:

 1. Tvätta med schampo och handduks torka. Sätt på handskar
 2. Pumpa ut färgbalsam (8 -10 klick räcker)
 3. Fördela/ massera in färgbalsamet i håret med fingrarna och eller en kam.
 4. Låt färgbalsamet sitta i 10 minuter. Skölj noga.


Tips:

Färgbalsamet innehåller äkta keratin som tränger in och bygger upp håret. DU som har slitet hår kan komma att känna att ditt hår känns fylligare / starkare / strävare struktur. Detta är på grund av att ditt hår tagit upp keratinet. Eftersom ett hår består av keratin så är detta bra, ditt hår blir starkare och mår bättre av detta keratin.

 

Beställ din färgbomb idag, vi har snabb leverens på hårvårdsprodukter.


Mer information
Färg 1b-4
Längd 70cm
 • pay01.png
 • pay04.png
 • pay02.png
 • pay03.png
Vilka är vi?

Fair With Hair startades 2009 av Chloe. Det hela började med att hon tröttnade på att köpa hår från olika leverantörer, som lovade att deras hårförlängningar var äkta och inte trassliga. Ändå blev hon besviken om och om igen. Det var då hon började söka i en fabrik, från vilken hon kunde köpa hår och själv bestämma kvaliteten på håret hon ville ha.

Idag samarbetar Fair With Hair med flera olika noggrant utvalda fabriker runt om i världen för att erbjuda olika hårkvaliteter beroende på vad du som kund vill ha. Företaget säljer sina egna importerade produkter med fokus på att försöka hålla priserna nere.

”Vår vision är att erbjuda alla hårkvaliteter som finns på marknaden till överkomliga priser. Du som kund ska kunna köpa ett lyxigt hår som håller i flera år eller ett prisvärt hår. ”-Chloe, grundare av Fair with hair

 • sweden.png
 • finland.png
 • norway.png
 • flagdenmark.png
 • united.png
 • germany.png
 • poland.png
© 2021 Fair With Hair. All Rights Reserved