Hollywood Clip-on Set #Caramellash 50cm Vågig

Rating:
0%

Hollywood Vågig Clip-on Set set är tillverkat av ett fint syntetiskt hår som kommer i flera olika färger. Clip-on set kommer i 4 delar som du enkelt kan fästa i olika sektioner av ditt hår för att få en fyllig hårförlängning. Hårdelarna har redan fastsydda clips så du snabbt och enkelt kan klicka fast delarna där du själv önskar.

Hollywood Vågig Clip-on Set är gjort utav värmetåligt syntetfiber och har en bättre hållbarhet än vanligt plasthår.

499,00 kr
I LAGER, SNABB LEVERANS!
SKU
Hollywood-Caramellash-50cm-Vågig

Hollywood Vågig Clip-on set är gjort med syntetiskt värmetåligt fiber och ger dig en fin och fyllig hårförlängning. Håret är silkeslent och har en bättre hållbarhet än vanligt plasthår.

Clip-on setet kommer i 4 olika delar och har clips redan fastsydda som du enkelt kan fästa i sektioner av ditt egna hår för att ge det extra fyllighet. Håret är fastsytt på ett mjukt, luftigt nät vilket gör att risken för att hår ska ramla av är mindre.

 

Material: Värmetåligt syntetfiber 120c
Vikt: 230 gram
Delar: 4 delar Clip on set (ibland 3 delar)


Fördelar med Hollywood vågig clip-on set:
Clip-on setet kommer i fyra delar med clips redan fastsydda så du enkelt kan sätta fast dom i ditt hår. Håret är sytt på ett luftigt och mjukt nät som minskar risken för håravfall. Löshåret tål hög värme och har en vågig struktur som är lätt att borsta ut och löshåret smälter bra in med ditt eget hår.

 

Beställ ditt vågiga clip-on set idag, vi har snabb leverans på alla syntetiska hårförlängningar!

 

Mer information
Färg Caramellash
Längd 50cm
Struktur Vågig
Leverans Frakt 2-5 dagar
Kvalité & Hållbarhet Syntetisk 0-6 månader
Garanti Hög kvalité