20% RABATT

Använd kis Rabattkod i kassan

RABATTEN GÄLLER KIS HÅRVÅRD & STYLING!

* Vi har garanti på Luxury hår vid köp av Kis!
Hårvårdskit slitet hår & blond löshår

Hårvårdskit slitet hår & blond löshår

Hårvårdsprodukter för mjäll, svamp och hårbotten problem

Hårvårdskit mjäll och hårbottenproblem

Hårvårdskit torrt hår & mörkt löshår

Hårvårdskit torrt hår & mörkt löshår 2 4.5 5 1

Ett fuktgivande kit för permanentat, färgat och torrt hår. Passar perfekt för dig som har mörkt hår som enkelt går av. Även Afro hår.

I lager
SKU
Moist-kit-1
Grupperade produktartiklar
Produktnamn Antal
KeraMoist Schampo 300 ML
169,00 kr
KeraMoist Treatment 150 ML
159,00 kr
Smooth Masque 200 ML
249,00 kr
KeraGlide Detangler 300 ML
169,00 kr

Kis KeraMosit hårvårdsprodukter för torrt och frissigt hår.

Ett fuktgivande hårvrådskit för permanentat, färgat och torrt hår. Kis-produkten innehåller äkta keratin samma som ditt egna hår består av och bygger därför samtidigt upp ditt hår!

Ett torrt hår är ett stumt hår, ett hår utan elacitet och som ser livlöst ut. Kis KeraMoist hårvårdskit är den serien är den ultimata hårvårdsserien för dig med torrt livlöst hår, den reprationen som sker med produkterna är varaktigt, då produkterna till skillnad från många andra produkter faktiskt tränger in i håret gentemot många produkter på marknaden som endast lägger sig som en hinna som försvinner vid nästa tvätt.


Kis KeraMoist hårvårdsserien innehåller.

KIS Keramoist schampo är extremt fuktgivande och bibehåller färg. Passar för permanentat, lockigt, färgat och torrt hår. Garanterar mild rengöring och återfuktar. Stänger fjällsiktet noggrant och ser till att färgen bevaras.

KIS KeraMoist Treatment Hårinpackning: intensiv djupverkande fuktighetskur för kemiskt behandlat hår, torrt eller frissigt hår. KeraMoist hårvård bygger upp, ökar elasticiteten och balanserar fuktbalansen i håret.

KIS KeraGlideDetangler är ett lättbalsam som ej tynger ner håret, gör håret lätt att reda ut, antistatiskt, för daglig användning. Detanglern är ett balsam som har ett surt ph värde vilket innebär att den stänger hårets fjällskikt och gör det blankt och slätt, skyddat mot yttre påverkan.

Genom att använda dig av Kis kommer du fort märka skillnad på ditt hår, det blir gansigare, spänstigare och du slipper ha ett torrt hår. Du stärker även ditt hår mot kommande påfrestningar. Många som använder sig av produkterna märker att dom utöver ett reparerat hår får ett fylligare mer lätt stylat hår, och att håret växer på bättre!

KIS garanterar ett välskött vackert, starkt och glänsande hår!

 

Beställ dina hårvårdsprodukter mot torrt och fissit hår online, vi garanterar snabb leverans av hårvård online!

Mer information
Färg Färg
Längd 35cm