Full Lace Peruk äkta hår

Hårguide för Full Lace peruk Fairwithhairs Full Lace peruk är det perfekta alternativet för dig som vill ha en peruk som kan stylas på många olika sätt, ser väldigt naturlig ut och är av hög 

Hårguide för Full Lace peruk Fairwithhairs Full Lace peruk är det perfekta alternativet för dig som vill ha en peruk som kan stylas på många olika sätt, ser väldigt naturlig ut och är av hög kvalitet. En Full Lace peruk handgjord knut för knut, vilket gör att det ser ut som att håret växer ut ur egen hårbotten. En Full Lace peruk skiljer sig från andra Lace peruker på så sätt att hela peruken har en Lace botten, och inte endast områdena kring hårlinjen. Med en Full Lace peruk kan du styla ditt hår exakt hur du vill då inga kanter eller tränser är synliga. Detta gör att du kan ha vilken frisyr som helst, vilket är något som är väldigt svårt, om inte omöjligt att uppnå med traditionella peruker. Man kan även limma fast Full Lace peruken så att den sitter fast i 1-3 veckor. 

Fairwithhairs Full Lace peruker består av 100% äkta hår av hög kvalitet och kan färgas, plattas, lockas och stylas enligt önskemål. Vid tvätt återgår löshåret alltid till sin ursprungliga form, dvs rakt, vågigt, lockigt eller krulligt igen. En Full Lace peruk är det perfekta valet för dig som vill ha en peruk som ger ett äkta och naturligt utseende men samtidigt ger dig obegränsade möjligheter att variera mellan frisyrer, styling och looks! 

Kvalitet: En hårförlängning med Fairwithhairs löshår är en hållbar och naturlig hårförlängning av hög kvalité. Alla våra löshår består av 100% äkta löshår som kan färgas, lockas och fönas precis som du gör med ditt naturliga hår. Hos oss kan du hitta löshår i olika kvalitéer, färger och längder så att du lätt ska hitta något som passar just dig. 

Fairwithhair Basic Full Lace peruk är gjord av ett indiskt löshår som är ett mjukt och glänsande hår med god kvalitet. Fairwithhair indiska löshår består av 100% äkta hår och kan blekas, färgas, lockas och stylas med värmeverktyg. Det indiska löshåret är kemiskt behandlat för att uppnå rätt kvalitet, färg och stil. Löshåret kan få lite självfall efter tvätt. Detta hår är ett bra och prisvärt alternativ till våra lyxigare löshår och som med rätt skötsel kan hålla upp till 6 månader

Kvalitet: Indiskt hår Storlek: Medium/one size, passar de flesta Form: Forma nätet efter ditt eget hårfäste och klipp därefter till nätet så att det ligger i linje med vart din naturliga hårfäste ligger/har legat. Frisyr: Klipp till just den frisyren du själv önskar hos din frisör eller behåll perukens naturliga frisyr. Baby hår: Babyhår gör att hårfästet ser mer naturligt ut och gör också peruken mer mångsidig för att t.ex. möjliggöra hästsvansar 

Fairwithhair Premium Full Lace peruk består av Premium Remy löshår av hög kvalitet som kan hålla upp till 1-2 år, om det tas hand om väl. Fairwithhairs Premium löshår är i sitt naturliga tillstånd starkt, mjukt, glänsande och trasselfritt. Det äkta löshåret går att färga, platta, locka och styla enligt önskemål. På grund av detta är Fairwithhairs Premium löshår ett av de populäraste löshårs alternativen för de med krav på hög kvalité. 

glänsande och trasselfritt. Det äkta löshåret går att färga, platta, locka och styla enligt önskemål. På grund av detta är Fairwithhairs Premium löshår ett av de populäraste löshårs alternativen för de med krav på hög kvalité. 

Kvalitet: Bra brasilianskt löshår från Kina som går att bleka och färga Storlek: Medium/one size, passar de flesta Form: Forma nätet efter ditt eget hårfäste och klipp därefter till nätet så att det ligger i linje med vart din naturliga hårfäste ligger/har legat. Frisyr: Klipp till just den frisyren du själv önskar hos din frisör eller behåll perukens naturliga frisyr. Baby hår: Babyhår gör att hårfästet ser mer naturligt ut och gör också peruken mer mångsidig för att t.ex. möjliggöra hästsvansar. Hållbarhet: 1-2 år vid god skötsel 

Fairwithhair Luxury Full Lace peruk består av Brasilianskt Remy löshår med starka, mjuka och glänsande hårstrån och det är det mest exklusiva löshåret på marknaden idag. Fairwithhair Luxury Full Lace peruk är för dig som ställer höga krav på kvalité och livslängd på ditt löshår. Pågrund av hårets höga kvalitet kan löshåret blekas, färgas, plattas, lockas och stylas utan problem. Vårt löshår består av 100% äkta hår och kan återanvändas i 1-2 år om det sköts om väl. Därför kostar vårt Luxury löshår mer än vanligt löshår, men det lönar sig i längden då kvalitén är överlägsen och du slipper köpa nytt hår ofta. 

Kvalitet: Mycket hög kvalitet (brasilianskt löshår) Storlek: Medium/one size (passar de flesta) Form: Forma nätet efter ditt eget hårfäste och klipp därefter till nätet så att det ligger i linje med vart din naturliga hårfäste ligger/har legat. Frisyr: Klipp till just den frisyren du själv önskar hos din frisör eller behåll perukens naturliga frisyr. Baby hår: Babyhår gör att hårfästet ser mer naturligt ut och gör också peruken mer mångsidig för att t.ex. möjliggöra hästsvansar. Hållbarhet: 1-2 år vid god skötsel 

Fördelar med Full Lace Peruk: 

• En av de mest skonsamma metoderna för håret, då det bortflätade håret under din Front Lace peruk skyddas, får vila och slits inte 

• Kan färgas, blekas, klippas och stylas till många olika looks, utan att slita på det egna håret 

• Man får ett väldigt fint och naturligt resultat och det är oftast väldigt svårt att se att någon med en Full Lace peruk faktiskt bär en peruk Nackdelar med Full Lace Peruk: 

• Det kan ta tid för peruken att torka. 

• Det kan hända att det fastnar schamporester i flätorna som löshåret sitter fast på. Därför är det viktigt att skölja noga för att undvika dålig lukt. 

• Då lacen är väldigt känslig, kan den bli förstörd och sliten om den inte tas hand om väl 

• Det kan klia lite i början. 

• Då lacen är väldigt känslig, kan den bli förstörd och sliten om den inte tas hand om väl 

• Det kan klia lite i början. 

Styling: Fairwithhair använder alltid 100% äkta hår i våra Full Lace Peruker. På grund av hårets höga kvalitet så kan håret färgas, blekas, klippas och stylas som så önskas och håret kan tas hand om precis som ditt vanliga hår. Det är dock viktigt att alltid använda ett värmeskydd när du plattar, lockar eller fönar löshåret för att minska slitage och för att håret ska bevara sin kvalitet och glans så länge som möjligt. Var dock försiktig med botten på lace-nätet när du kammar och stylar håret, då knutarna är handgjorda och känsliga. 

Använd alltid låg värme på stylingsverktyg, eftersom detta kommer att bidra till att bevara hårets kvalitet. Hårdelen bör borstas dagligen, men inte för kraftigt, då håret inte växer tillbaka som ditt eget hår. Trassel bör utredas noggrant hand för hand för att inte skada håret. Använd dig av en hårborste anpassad för löshår. Använd skonsamma styling produkter under tiden du stylar och arbetar med håret. Du kan sedan avsluta med en hårdare spray. 

Undvik: 1. Att kamma din Full Lace peruk medan den fortfarande är våt 

2. Att kamma hårt och dra i lacen 3. Att använda dig av väldigt feta, torra eller oljiga produkter 4. Att ta bort lim / tape som fäster peruken vid hårlinjen hastigt och aggressivt 5. Att använda för varmt vatten vid tvättning 6. Att färga eller bleka i löshåret för mycket. Vi har inga garantier för sådant. 7. Att klia och skrapa på hårdelen. 

Obs! tänk på att håret är mycket mer känsligt för slitage när det är fuktigt än när det är torrt. Tupera inte håret då detta sliter oerhört mycket. Ett löshår behöver inte tvättas särskilt ofta då det inte blir naturligt fettigt som ditt egna hår, på så vis ökar du livslängden avsevärt. 

Vi har ingen garanti på hur länge en hårdel håller. Ta därför väl hand om den. 

Skötselråd: Ditt löshår behöver god skötsel för att hålla sig lent och fräscht under en längre tid. Använd våra rekommenderade hårvårdsprodukter för löshår för att försäkra dig om bästa möjliga vård och kvalité på ditt hår. Vi kan inte garantera kvalitén på löshår vid användning av andra produkter som kan innehålla ingredienser som inte är kompatibla med hårförlängning. Även ett återfuktande serum och arganolja som håller håret mjukt är rekommenderat, samt en anpassad borste för löshår för att undvika onödiga tovor och slitage på ditt löshår. 

Med rätt omsorg och skötsel kan du ha din Full Lace peruk länge. Vi säljer 

samt en anpassad borste för löshår för att undvika onödiga tovor och slitage på ditt löshår. 

Med rätt omsorg och skötsel kan du ha din Full Lace peruk länge. Vi säljer enbart 100% äkta remy- löshår, så att du kan tvätta och styla håret precis som om det vore ditt egna hår. Du kan även färga det, men då rekommenderar vi att du gör det på en salong med erfarenhet av löshår. Tänk också på att alla typer av behandling sliter på löshåret så ju mindre du behandlar det desto bättre håller det sig. Notera att vi inte har någon som helst garanti på hur länge en Front Lace peruk håller eftersom den är handknuten strå per strå, och handgjorda hårdelar behöver mycket god skötsel för att inte fälla. Att sköta en Full Lace peruk : Det är viktigt att förstå att lace (spets) är ett känsligt tyg. Ju tunnare Lace desto mindre kommer folk att kunna se att du bär en hårdel. Tvättning av din Full Lace peruk: Borsta alltid försiktigt igenom innan tvätt utan att rista i botten på hårdelen. Använd vatten från kranen som är cirka 40-grader varmt för att fukta håret. Fördela sedan schampo i dina egna händer och gnid sedan in det lätt i håret utan att trassla till det. Vrid aldrig peruken under tvätt. Skölj sedan rikligt. Applicera sedan balsam som gör håret extra lätt att reda ut och tillför glans. Skölj sedan rikligt. Vi Rekommenderar Kis Kappers hårvård för äkta hår vid tvätt.