Hårguide Ponytail äkta hår

 

Fairwithhair Ponytails av äkta hår ger dig enkelt en lång och fyllig hästsvans på endast några sekunder. En Ponytail av äkta hår är ett betydligt bättre val än en syntetisk Ponytail, då det äkta löshåret både känns och ser ut mer som det egna håret. Ponytailen kan även stylas, formas och färgas enligt önskemål. Välj mellan olika kvalitéer, längder och färger för att hitta den Ponytail som passar dig bäst! 

 

Våra olika kvalitéer på Clip-in Ponytail äkta hår

 

Med en ponytail hårdel från Fairwithhair får du en hållbar och naturlig hårförlängning av hög kvalité. Alla våra löshår består av 100% äkta löshår som du kan bleka, färga och styla precis som du gör med ditt naturliga hår. Hos oss kan du hitta löshår i olika kvalitéer, färger och längder så att du lätt ska hitta något som passar just dig. 

 • Fairwithhairs Basic Clip-in Ponytail ett mjukt och glänsande löshår med god kvalité. Våra Basic Clip-in Ponytails innehåller 100% äkta hår och kan blekas, färgas och stylas med värmeverktyg. Basic Ponytail består av indiskt löshår, och är kemiskt behandlat för att uppnå den rätta kvaliteten, färgen och stilen. Håret kan få ett naturligt självfall efter tvätt. Vikt: 100 gram äkta hår
 • Fairwithhairs Luxury Clip-in Ponytail består av 100% äkta brasilianskt remy löshår med enbart mjuka, starka och fina hårstrån av absolut högsta kvalité. Luxury Clip-in Ponytail är valet för dig som ställer höga krav på kvalité och livslängd. Löshåret kan blekas, färgas och stylas utan problem. Hållbarheten på håret i originalskick är upp till 1-2 år vid god skötsel. 

 

 

Fördelar med Fairwithhair Clip-in Ponytail äkta hår

 

Clip-in Ponytailen är en av de enklaste och smidigaste sätten att förlänga sitt hår. Hårdelen är väldigt mångsidig, och kan användas till vardags likaväl som till fest. Ponytailen är den perfekta  hårdelen för dig som gillar att variera frisyrer, längd och stil på ditt hår. 

 

 • Ponytailen är enkel att sätta på och ta av
 • Ger dig möjlighet att variera frisyrer och stilar
 • Ponytailen kan blekas, färgas och stylas efter önskemål 
 • Kan återanvändas många gånger vid god skötsel
 • Ger dig längre och fylligare hår på några sekunder

 

Hur sätter man in en Clip-in Ponytail äkta hår? 

 

 1. Sätt upp det egna håret i en hästsvans med hjälp av en hårsnodd.
 2. Sätt fast hårdelen genom att fästa den inbyggda kammen under hårsnodden för att sedan vira runt kardborrebandet runt den egna hästsvansen så att insättningen blir stabil.
 3.  Täck sedan kardborrefästet med hårslingan och fäst slingan med en hårnål för säkrare insättning.
 4. Styla enligt önskemål!

Styling av Ponytail

 

Eftersom alla våra Clip-in Ponytails är av 100% äkta hår så kan de plattas, lockas och fönas precis som man skulle göra med sitt naturliga hår. Vid applicering av värme rekommenderar vi att använda värmeskydd för att skydda både ditt naturliga hår och löshåret. Med Ponytailens mångsidiga design kan du sätta upp håret i en hög hästsvans, och även en låg hästsvans. Ponytailen passar alltså till alla frisyrer!

 

Skötselråd för Ponytail

 

Vi rekommenderar att man inte sover med Clip-in Ponytailen dagligen. Detta för att inte slita på det egna håret. Undvik att blöta löshåret vid bad i saltvatten och klor. Klor och saltvatten torkar ut ditt löshår. Använd alltid värmeskydd vid användning av värmeverktyg.Tvätta helst håret 1 till 2 gånger per vecka. Borsta igenom håret ordentligt innan tvätt, börja i topparna och jobba dig upp.

 

 • Tvätta håret med schampo, hårinpackning och balsam. Låt hårinpackning och balsam verka ett par minuter innan du sköljer
 • Gnugga aldrig håret när du schamponerar, utan stryk och krama in schampot
 • Krama in och finger kamma håret med hårinpackning och balsam
 • Krama ur det nytvättade håret med en handduk efter tvätt
 • Lufttorka gärna håret eller använd en hårfön med låg värme
 • Använd endast rekommenderad hårvård från KIS på ditt löshår för att försäkra dig om bästa möjliga vård och kvalité på ditt hår. Vi kan inte garantera kvalitén på löshår vid användning av andra produkter som kan innehålla ingredienser som inte är kompatibla

 

Med Fairwithhairs Clip-in Ponytail får du enkelt den långa, fylliga hästsvansen du drömt om. Variera dina frisyrer och din stil hur du vill, och på bara några sekunder. Eftersom alla Fairwithhairs Clip-in Ponytails är av äkta hår, så slipper du köpa en ny Ponytail med jämna mellanrum. Denna äkta hårdel är det smidigaste och snabbaste alternativet att förlänga ditt hår med! Tveka inte på att köpa din Clip-in Ponytail av äkta hår idag och upplev skillnaden av långt, fylligt hår idag!