Hårguide Hårträns

Hårguide för Hårträns

En av de mest populära metoderna för att förlänga håret är att använda sig av en hårträns. En hårträns innebär att löshåret är fastsytt på en lång remsa. Äkta hårträns smälter in på ett naturligt sätt in i det egna håret och kan klippas, stylas och färgas precis som ditt naturliga hår. Hårträns kan fästas på flera olika sätt beroende på vad som passar för just ditt hår. Man kan fläta det egna håret och sy fast hårtränsen, fästa med lim, clips eller microringar. 

Vi säljer hårträns i hög kvalité med äkta Remy hår. Äkta hårträns smälter in på ett naturligt sätt i det egna håret och kan klippas, stylas och färgas precis som ditt naturliga hår. Vid god skötsel av din hårträns kan du återanvända den om och om igen.

Vi erbjuder ett brett sortiment och säljer Brasiliansk hårträns, Indiskt hårträns, Asiatiskt hårträns och Europeiskt hårträns. Med FairWithHair Hårträns löshår får du extra fylligt resultat med maximal volym. Få din drömfrisyr utan att tumma på kvalitén. Beställ din hårträns idag, och upplev känslan och skillnaden med bra löshår du också! 


Kvalité på Hårträns löshår:

En hårförlängning med FairWithHairs löshår är en hållbar och naturlig hårförlängning av hög kvalité. Alla våra löshår består av 100% äkta löshår som du kan färga, locka, föna precis som du gör med ditt naturliga hår. Hos oss kan du hitta löshår i olika kvalitéer, färger och längder så att du lätt ska hitta något som passar just dig. 

FairWithHair Basic Virgin hårträns är ett obehandlat mjukt och glänsande löshår med 100% äkta hår. Löshåret består av hårstrån från en andrahandssortering och är ett bra alternativ för dig som vill ha ett lägre pris men ändå ett äkta hår som går att färga, bleka och styla. Detta hår är ett bra och prisvärt alternativ till våra lyxigare löshår, som är 100% naturligt och med rätt skötsel kan hålla upp till 6 månader.  Hållbarhet: 1-6 månader Kvalitet: Löshåret kan färgas och blekas

Indiskt Basic hårtränsen är kemiskt behandlat för att uppnå rätt kvalité, färg och stil. Rakt Indiskt hårträns löshår kan få lite självfall efter tvätt och passar perfekt för skandinaviskt hår. 

Kvalitet: Kan färgas, blekas, plattas, lockas. Varaktighet: 6-12 månade vid god skötsel 

Fairwithhair Premium Virgin hair är av hög kvalitet och kan hålla upp till 6-12, om det tas hand om väl. Virgin Hair löshår är i sitt naturliga tillstånd starkt, mjukt, glänsande och trasselfritt. Det äkta löshåret går att färga, platta, locka och styla enligt önskemål. 

Hållbarhet: 6-12 månader Kvalitet: Löshåret kan färgas och blekas, trasslar inte 

Fairwithhair Luxury Hårträns är ett brasilianskt lyxlöshår med starka, mjuka och glänsande hårstrån. Det äkta löshåret går att färga, platta, locka och styla precis som man vill, och är garanterat trasselfritt. Hållbarheten på håret i original skick är upp till 1- 2 år vid god skötsel. Vårt luxury löshår är 100% äkta Remy löshår, och är det bästa löshåret på marknaden. Fairwithhairs Luxury löshår är perfekt för de med krav på ett hållbart hår med hög kvalité. 

Kvalité: 100% Äkta löshår, Remy löshår som kan färgas, trasslar inte Varaktighet: Kan återanvändas många gånger


Fördelar med Hårträns: 

  • Användning av hårträns är en väldigt mångsidig metod då håret kan fästas på många olika sätt, vilket gör att du med säkerhet kan hitta den metod som passar just ditt hår. 


Nackdelar med Hårträns: 

  • Vissa metoder som använder sig av hårträns, kan vara skadliga för det riktiga håret om hårförlängningen inte tas hand om på rätt sätt. 


Så här stylar du din Hårträns:

Eftersom alla Fairwithhairs hårtränser är av 100% äkta hår så kan de färgas, fönas och stylas precis som man önskar. Håret kan klippas, plattas, fönas och lockas utan problem. Det är viktigt att alltid använda ett värmeskydd när du plattar, lockar eller fönar löshåret för att minska slitage och för öka hållbarheten. 


Skötselråd Hårträns:

Du tar hand om din hårträns precis så som du gör med andra löshår och hårförlängningar. Ditt löshår behöver god skötsel för att hålla sig lent och fräscht under en längre tid. Vi rekommenderar att du tvättar håret en till två gånger i veckan. Använd våra rekommenderade hårvårdsprodukter för löshår, och ett återfuktande serum och arganolja som håller håret mjukt. En anpassad borste för löshår är också gynnsamt för att undvika onödiga tovor och slitage på ditt löshår. 

Använd endast rekommenderad hårvård på ditt löshår för att försäkra dig om bästa möjliga vård och kvalité på ditt hår. Vi kan inte garantera kvalitén på löshår vid användning av andra produkter som kan innehålla ingredienser som inte är kompatibla med hårförlängning.