Hårguide Clip on set

Hårguide för Clip on set. 

Clip on set av äkta löshår är en av de vanligaste hårförlängningsmetoderna för tillfällig hårförlängning. Fairwithhairs clip on set sätts i på bara några minuter  och är även lika lätt att ta ut. Ett clip on set passar perfekt om man bara vill ha längre och fylligare hår till till exempel en middag eller ett event. 

Med Fairwithhair Clip on set Löshår får du extra fylligt resultat med maximal volym. Få din drömfrisyr utan att tveka på kvalitén. Beställ ditt Clips on löshår idag och upplev känslan och skillnaden med bra löshår du också! 


Såhär fäster du bäst ditt Clip on set: 

  1. Ta en rak passé i ditt hår, tupera och spraya sedan med hårspray (speciellt viktigt för de som har tunt och lent hår).
  2. Ta därefter en Clip On del och kläm sedan fast håret längst in vid hårbotten där du tuperat.
  3. Upprepa samma teknik tills alla delarna är på plats. Styla sedan håret efter egna önskemål och behov. 


Kvalitet på Clip on set:

En hårförlängning med Fairwithhairs löshår är en hållbar och naturlig hårförlängning av hög kvalité. Alla våra löshår består av 100% äkta löshår som du kan färga, locka, föna håret precis som du gör med ditt naturliga hår. Hos oss kan du hitta löshår i olika kvalitéer, färger och längder så att du lätt ska hitta något som passar just dig. 

  • Fairwithhair Basic Clip on set är kemiskt behandlat för att uppnå rätt kvalité, färg och stil. Rak Indiskt hårträns löshår kan få lite självfall efter tvätt och passar perfekt för skandinaviskt hår. Kan färgas, blekas, plattas, lockas Varaktighet: Kan återanvändas åter användas vid mycket god skötsel 
  • Fairwithhair Luxury Clip on set är ett brasilianskt lyxlöshår med starka, mjuka och glänsande hårstrån. Det äkta löshåret går att färga, platta, locka och styla precis som man vill, och är garanterat trasselfritt. Hållbarheten på håret i original skick är upp till 1- 2 år vid god skötsel. Vårt luxury löshår är 100% äkta Remy löshår, och är det bästa löshåret på marknaden. Fairwithhairs Luxury löshår är perfekt för de med krav på ett hållbart hår med hög kvalité. 100% Äkta löshår, Remy löshår som kan färgas, trasslar inte Varaktighet: Kan återanvändas många gånger

Fördelar med Clip on set: 

  • Ett Clip on set är väldigt lätt att hantera och är en enkel och snabb metod att få längre och fylligare hår. 
  • Clip on settet kan sättas in och tas ut när man vill och det är så lätt att man kan göra det själv och slipper på så sätt frisörbesök. 
  • Clip on settet är en skonsam metod för håret om det hanteras på rätt sätt. Vi rekommenderar att man tar ut sitt Clip on set under natten så att clipsen inte skaver mot det riktiga håret. 


Nackdelar med Clip on set: 

  • Clip on settet kan skava på håret om man sätter fast clipset på samma ställe hela tiden. 

Styling av ett Clip on Set:

Håret kan klippas, plattas, fönas och lockas efter önskemål. Det är viktigt att alltid använda ett värmeskydd när du plattar, lockar eller fönar löshåret för att minska slitage och för att hållbarheten ska vara längre. 


Skötselråd av Clip on Set:

Eftersom att en Clip on hårförlängning endast sitter i håret under en tillfällig period, behöver man inte tvätta löshåret lika ofta som man måste med andra metoder som sitter i håret mer permanent. Tvättar man håret mer ofta än man behöver så försämras hårets kvalitet och mer slitage förekommer på löshåret. Clip on löshåret bör därför tvättas beroende på hur ofta det används för att hållbarheten ska vara längre. 

Använd endast rekommenderad hårvård på ditt löshår för att försäkra dig om bästa möjliga vård och kvalité på ditt hår. Vi kan inte garantera kvalitén på löshår vid användning av andra produkter som kan innehålla ingredienser som inte är kompatibla med hårförlängning.