Hårförlängning metoden Weaving med Lace closure eller Lace frontal:

Hårförlängning metod: Weaving med closure eller frontal: Hårförlängningsmetoden Full Weave med closure/frontal är också en populär hårförlängningsmetod. Metoden innebär att man flätar bort allt det egna håret. Längst fram försluter man hela hårförlängningen antingen med en closure eller en frontal. Hårdelen (closure/frontal) är det som skapar ett naturligt hårfäste. Runt om hårdelen syr man sedan fast tränslöshår där man vill placera löshåret. 

Fördelar med full weave med closure/frontal: Hårförlängningsmetoden Full weave med closure/frontal, är en mycket skonsam metod då inga kemikalier används på ditt eget hår och eftersom att ditt egna hår är flätat så får det vila och utsätts knappt för något slitage. Du kan använda hårfön, plattång, färga och föna löshåret, utan att flätorna och fästet skadas. Hårförlängningen ser också väldigt naturlig och smälter ofta in bra med det egna håret. 

Nackdelar med full weave med closure/frontal: Det tar tid för håret och löshåret att torka. Det kan fastna schamporester i flätorna som löshåret sitter fast på så du bör skölja noga för att undvika dålig lukt. Samt att det kan klia lite i början. 

Här finns alla våra löshår som kan användas: Hårträns löshår, Lace Closure hårdelar löshårLace Frontal hårdelar löshår