Weave Lace Closure & Frontal

Här ser vi en full weave med closure. En full weave med clousure utförs så att allt eget hår flätas. I flätorna syr man sedan på hårtsänsarna och closuren. Closuren används för att försluta hårförlängninen och ger dig en naturlig bena. Efterson att allt ditt hår är bortflätat och skyddat under löshåret, så får det möjligheten att vila och växa utan att bli utsatt för värme och utomstående faktorer. 

Denna hårförlängningsmetod passar dig som vill ha en protectiv hairstyle och vill förlänga ditt hår på ett skonsamt sätt. Metoden ger dig även möjlighet att byta hårfärg utan att färga ditt eget hår. Många använder även denna hårfölängningsmetod för att dölja tunnt hårfäste eller kala fläckar på huvudet. En weave med closure håller i ca 2-3 månader, sedan behöver man göra ett uttag och omsättning/komma på återbesök.

Fairwithhair Luxury hårtränsar och Lace Closures består av 100% äkta löshår av hög kvalitet. Håret är även virgin, vilket betyder att håret är helt obehandlat. Detta gör att du kan bleka och färga ditt löshår och Lace closure till den färg du önskar. Löshåret kan plattas, lockas och stylas enligt önskemål och vid tvätt återgår löshåret alltid till sin ursprungliga textur (rakt, vågigt, lockigt eller krulligt).Var försiktig med botten på din Lace closure när du kammar och stylar håret, då löshåret är handknutet på Lace nätet, vilket för hårdelen känslig.

Ta väl hand om dina hårtränsar och Lace closure, så kan du återanvända samma löshår under lång tid.

Vi blev så nöjda med resultatet! En sån fin och härlig look!