Full Weave Hårförlängning metod

Full Weave Hårförlängning metod

En hårförlängning med en Full Weave, är en populär hårförlängningsmetod. En weave med leave out, innebär att man flätar bort allt det egna håret förutom det håret längst fram på huvudet där man vill ha sin bena. Man syr sedan fast hårtränser på flätorna där man vill placera löshåret. Hårförlängningsmetoden Full Weave med leave out är en av de skonsammaste hårförlängningsmetoderna för håret. 


Fördelar med hårförlängning full weave: Hårförlängningsmetoden Full weave med leave out,är en väldigt skonsam metod då inga kemikalier används på ditt eget hår och eftersom att ditt egna hår är flätat så får det vila och utsätts knappt för något slitage. Du kan använda hårfön, plattång, färga och föna löshåret, utan att flätorna och fästet skadas. Hårförlängningen ser också väldigt naturlig och smälter ofta in bra med det egna håret. 


Nackdelar med hårförlängning full weave:

Det tar tid för håret och löshåret att torka. Det kan fastna schamporester i flätorna som löshåret sitter fast på så du bör skölja noga för att undvika dålig lukt. Samt att det kan klia lite i början.


Här finns alla våra löshår som kan användas till full weave: Hårträns löshår