Keratinbehandling

Brazilian keratinbehandling är en innovativ hårbehandling som inte innehåller formaldehyd, sulfater och parabener. Keratinbehandlingen rätar håret ordentligt, samtidigt som det inte förändrar hårets struktur. Resultatet av en keratin behandling är ett friskt, rakt, mjukt och glänsande hår som varar fyra till fem månader.

 

Brazilian keratinbehandling är lämplig för alla hårtyper, fördelen med den är att den rättar till ett torrt och skadat hår, hår som får extra glans, det gör håret rakare, förebygger kluvna hårtoppar. Håret blir starkare, ytan stängs samtidigt som det ger ett UV-skydd, skyddar från vind, frost, och klorerat vatten. Brasiliansk keratin är lämplig för mjukt, skadat, lockigt, tunga, trassliga och grova hår. Det är lämpligt för alla hårtyper, inklusive kemiskt behandlat och färgat hår.

 

Efter behandlingen, är håret glansigt och rakt, resultatet syns omedelbart. Behandling kan tillämpas på både naturligt och kemiskt behandlat hår för en mer långvarig effekt

 

 
Vad är Brazilian keratinbehandling?
Keratinbehandling som verkar på djupet – den förbättrar hälsan på färgat/slingat hår, konditionerar och sluter fjällskikten i håret samt minskar friss och ger mer glans till hårstrået. Keratinbehandling som lämnar ditt hår mjukt, glansigt och frizz fritt. Keratinbehandlingen ska inte jämföras med rakpermanent eller texturizer, detta sliter inte på håret, utan tvärtom det är vårdande som en intensiv inpackning som oxå skyddar håret mot framtida slitage.

 

Hur länge håller keratin behandling?

Resultatet varar i ca 4-5 månader. Keratinbehandlingen verkar som en laminering av ditt egna hår efter behandlingen.

 

Hur mycket kostar en Keratinbehandling?

En keratinbehandling hos oss kostar ungefär mellan 2000 kronor och 3000 kronor, lite beroende på hur långt och tjockt hår man har.

 
Vad ska man göra efter Keratinbehandlingen?
Du bör inte tvätta eller blöta håret på 3 dagar. Du bör inte styla ditt hår alls, dvs inte locka, inte ha hästsvans, inte sätta upp eller böja håret på något sätt. Blir håret blött, så ska man föna det omedelbart, om det behövs ska man också platta med plattång.
 
 
När ska man göra om behandlingen?
Keratinet tvättas bort från håret så första gång ska man göra om keratinbehandling efter ca 3 månader. Efter andra gången man gör keratinbehandlingen förlängs tiden tills man behöver göra om behandlingen eftersom det redan finns lite keratin kvar i håret från tidigare behandling. Ju oftare man utför en keratinbehandling desto friskare blir håret.
 
Är keratinbehandling som en relaxer?
Nej, det är en behandling baserat på keratin som naturligtvis rätar ut ditt hår, det är inte en relaxer
 
Kan man färga / slinga håret efter en keratinbehandling?Ja, vi rekommenderar att man gör det två veckor efter att man har gjort behandlingen. För ännu bättre resultat rekommenderar vi att man gör färgning eller blekning två veckor innan keratinbehandling.