Välkommen in till oss på Fairwithhair! Stockholm Största hårbutik

Vi har en fin och fräsch hårbutik i Odenplan i Stockholm, där du kan köpa löshår, hårprodukter och göra olika typer av hårförlängningar hos vår duktiga personal. Vi är Stockholms största löshårsbutik, med ett stort utbud av olika slags löshår, längder, färger och texturer. Hos oss kan du hitta löshår som passar just ditt hår och dina önskningar, och uppnå drömmen om en exklusiv och lyxig look.

I butiken har vi löshår av olika kvaliteér och prisklasser, så att du kan hitta ett alternativ som är rimligt för just din plånbok. I butiken kan du bland annat välja och vraka mellan våra Luxury remy löshår av högsta kvalitet, som vi har i olika längder nyanser och texturer. Med våra hår av hög kvalitet garanterar vi alltid lång hållbarhet och fina och mjuka hårstrån av högsta klass. Hos oss hittar du det bästa löshåret i Stockholm.  

Vi rekommenderar att man alltid bokar en kostnadsfri konsultation inför din hårförlängning och även för hårköp.

Boka via samtal: 0764159000 (vi tar ej emot sms)

Boka online https://www.bokadirekt.se/places/salong-fair-with-hair-11256

Betalning: Landsting, Kontant, Kort, Faktura, Delbetalning

Avbokning: Avbokning sker senast 24 timmar innan annars debiteras 50 % + 50 kr i administrationsavgift. Vi ber er respektera att våra villkor gäller oavsett anledning). Avbokning sker via samtal under våra öppettider Mån-Fre 10.00-19.00) Eller via avbokningslänk på bokadirekt (länken fungerar fram till 24h INNAN bokad tid). Sms, Email lr DM på sociala medier godkänns ej.

Vi ses i butiken!